Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser

Leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner

Vi bygger for fremtiden på naturlig vis

ARE Treindustrier er din kompetansepartner og totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Med fokus på effektive og standardiserte produksjonsprosesser og solid ingeniørkompetanse, sikrer vi at du får rett produkt til rett tid. 

Vi leverer et bredt utvalg prefabrikkerte trekonstruksjoner

Ved å kombinere ingeniør- og produktkompetanse sørger vi for at ditt bygg i tre er tilpasset dine behov, både på funksjonalitet og design. Vi tar oss av byggeprosessen fra prosjektering til ferdig leveranse på byggeplass, og kan hjelpe deg med et bredt sortiment prefabrikkerte trekonstruksjoner.

Vi har lang erfaring med trekonstruksjoner til alle typer byggeprosjekter

Vi er stolt av vår kompetanse og erfaring på prosjektering og produksjon av trekonstruksjoner. I over 20 år har vi jobbet sammen med kunder og levert mange flotte og spennende byggeprosjekter. Fra eneboliger og hytter til næringsbygg og offentlige bygg så vet vi hva som trengs for rett produkt til rett bygg.  

ikon - erfaring
0
Års erfaring
Ikon ingeniører
0
Salgs- og prosjektingeniører
Ikon - lokal leverandør
0
Lokasjoner
Tegnet versjon av ARE Treindustrier
0
Produksjonsanlegg

Hvorfor skal du velge prefabrikkerte trekonstruksjoner?

Det er mange gode grunner til å velge prefabrikkerte trekonstruksjoner. Når du velger oss vil vår ingeniøravdeling prosjektere ditt byggeprosjekt før det produseres ferdig i en av våre fabrikker. Denne prosessen sikrer en dokumentert, optimalisert og tilpasset leveranse som forkorter byggetiden på byggeplass betraktelig. I tillegg til å øke din kapasitet og effektivisere byggeprosessen, bidrar PreFab også til å redusere din risiko i byggeprosjektet. I sum betyr dette økt lønnsomhet for deg.

Å bygge i tre har mange fordeler. Det er et lett, fleksibelt og formelig materiale som gir deg mange muligheter både på design og fundamentering. Tre er også et naturlig og fornybart materiale, og i ARE har vi sterkt fokus på å foredle denne råvaren på best mulig måte. En bærekraftig byggeprosess starter derfor med trekonstruksjoner fra oss. 

Hvorfor skal du bygge i tre?

CE-godkjenning
Sentral Godkjenning
Norsk Takstolforening
Grønt punkt logo

Bygg i tre med oss.

På naturlig vis.

Referansebygg

Elvekanten næringsbygg og leiligheter
Næringsbygg

Elvekanten næringsbygg og leiligheter

Midt i Førdes handels- og servicesenter, ved elven Jølstra, finner du Elvekanten. Et byggeprosjekt med både næringsbygg og leiligheter. Foruten å skape et bygg som spiller på lag med Førde og Jølstra, har Elvekanten blitt bygd med høye krav til passivhus-standard i TEK 17. Med det blir dette et særs energieffektivt bygg, og et signalbygg i regionen som bidrar til trivsel og et attraktivt nærmiljø i Førde.

Les mer »
Den Sorte Havre - Tveter Gård
Landbruksbygg

Tveter Gård – Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold dyrkes og produseres Den Sorte Havre i moderne lager-, produksjons-, og korntørkeanlegg i tre, prosjektert og produsert av ARE Treindustrier i samarbeid med byggherre. Her er bilder og historien om prosjektet.

Les mer »

Siste nyheter og fagartikler

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
Geir Magne Kvamme, produksjonsmedarbeider i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Fra produksjonsmedarbeider til produksjonsplanlegger

Siden Geir Magne Kvamme var 19 år, har han jobbet i ARE Treindustrier. Først som produksjonsmedarbeider, og nå 15 år og flere stillinger senere, jobber han som produksjonsplanlegger i Kaupanger. Dette er hans reise i ARE Treindustrier.

Les mer »
Larus Danielson, avdelingsleder på takstolproduksjon i ARE Treindustrier - Kaupanger
Arbeidsliv

Fra møbelsnekkeri til takstolproduksjon

Lárus Daníelsson, også kalt Lalli, er fra Island og kom til Norge i 2014 fordi kona ønsket å gjøre noe nytt. De hadde bodd på samme plass hele livet, og da var det bare å kjøre på, sier han. Da havnet de innerst i en fjord på Vestlandet, nærmere bestemt Lærdal. Det er vi glade for, for i dag pendler han daglig over fjorden til jobben som arbeidsleder i takstolproduksjon vår i Kaupanger.

Les mer »
Ida Nordengen Berntzen, sivilingeniør i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Sivilingeniør med fordypning i trekonstruksjoner

Med utdannelsen Sivilingeniør bygg og med fordypning i trekonstruksjoner, er jobben som Prosjektingeniør i ARE Treindustrier perfekt match for Ida Nordengen Berntzen. Her får hun jobbe med trekonstruksjoner og fordype seg i mange ulike byggeprosjekter sammen med likesinnede ingeniør kollegaer.

Les mer »
løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »