Bygd smart. På naturlig vis.

Patric Witting ansatt som ny Fabrikkdirektør i ARE Treindustrier

Patric Witting og Marthe Lie - ARE Treindustrier
Patric Witting tiltrådte sin nye stilling 1. april. Med denne ansettelsen blir ARE Treindustriers fabrikkanlegg på Østlandet i Askim, Ringsaker og Rygge samlet under felles ledelse.

Patric Witting har lang erfaring fra ulike lederstillinger innen produksjon, blant annet fra bilindustrien (Saab Automobile AB), gjenvinningsbransjen (Stena Recycling AS) og havbruk (Scale AQ AS). «Det er en stor glede å ønske Patric velkommen til ARE» sier konsernleder Marthe Lie. «Med sin lange erfaring fra ledelse og utvikling av produksjonsbedrifter, vil han være et meget viktig tilskudd til vår organisasjon».

«Mitt ønske var å jobbe for et stabilt selskap med høye ambisjoner, der utvikling og bærekraftige, kontinuerlige forbedringer står sentralt», sier Patric Witting. «Kombinert med et sterkt fokus på HMS, HR og utvikling av mennesker – og alt dette fant jeg i ARE.  Jeg har blitt veldig godt ivaretatt av et motivert og engasjert team de første dagene og dette er noe jeg skal bygge videre på i vår utviklingsreise innen produksjon».

«Vår produksjonsorganisasjon på Østlandet består av 60 verdifulle ansatte som representerer en meget viktig del av vår verdikjede. Når disse nå samles under felles ledelse, er ett av målene å realisere synergier mellom anleggene for å utnytte vår samlede kapasitet og ressurser til det beste for våre kunder. Vi har høye ambisjoner for den videre utviklingen av vår produksjon, der blant annet økt industrialisering står sentralt. Dette innebærer både standardisering, automatisering og utvikling av prosesser og mennesker, og vi er glade for at Patric skal stå ved roret for dette. I tillegg til sin operative produksjonserfaring, har Patric lang erfaring med LEAN ledelse og implementering, og vi ser frem til hans bidrag i vår videre utviklingsreise.» avslutter Marthe Lie.

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Kubbegulv - Foto: Vill Opp AS
Nyhet

Fra avkapp i ARE Treindustrier til oppsirkulert kubbegulv

VILL-OPP tar tregulv til nye høyder når de skaper vakre gulv av avkapp. Ved å bruke endene fra restene på konstruksjonsvirket fra ARE Treindustrier og deretter stifte disse sammen, får man en gulvflis av treklosser med endeveden opp. Resultatet er flotte og slitesterke tregulv med et unikt preg.

Les mer »

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle