Bygd smart. På naturlig vis.

Vårt arbeid med bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft og samfunnsansvar er en viktig del av vår bedriftsstrategi, og vi er dedikert til å ta vårt ansvar for fremtidens byggenæring. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvikle og forbedre vår virksomhet, produksjon og leveranser. Slik skal vi bidra i miljøkampen og sikre at vi gjør vår del av jobben for et bærekraftig samfunn – naturligvis.

Våre bærekraftmål

Bærekraft har en sentral rolle i hele vår verdikjede og vi har valgt oss ut de områdene hvor vi kan påvirke positivt.

I ARE har vi valgt å fokusere på de tre dimensjonene klima og miljø, sosiale forhold og økonomisk trygghet. Disse dimensjonene er forankret og ivaretatt i våre fire utvalgte FNs bærekraftmål. 

bygg i tre med ARE Treindustrier
optimalisering av trekonstruksjoner

Bærekraftige byggeprosesser

Våre prefabrikkerte konstruksjoner i tre skal være en del av løsningen for et bærekraftige samfunn. 

Ved å foredle våre råvarer og optimalisere våre konstruksjoner i tre, skal vi sørge for ansvarlig forbruk og produksjon og sikre bærekraftige forbruks- og produksjonsmønstre.

Mangfold og inkludering

I ARE er vi opptatt av å ha en inkluderende arbeidskultur, hvor vi erkjenner og verdsetter at alle mennesker er unike og verdifulle.

Likestilling – og mangfoldperspektivet skal være en del av ARE Treindustrier på alle nivåer i virksomheten og gjelde i alle sider av arbeidsforholdet. Den enkelte skal respekteres for sine individuelle evner og personlighet, og kvinner, menn og medarbeidere fra andre kulturer skal ha de samme rettigheter og muligheter til å få arbeid og til å få utviklingsmuligheter i sin jobb.

Som arbeidsgiver jobber vi planmessig og målrettet for å  fremme likestilling og og mangfold i hele konsernet. Hvordan vi jobber med dette kan du lese mer om i vår likestillingsrapport.

ARE fremmer inkludering og mangfold
Fremtidens bygg i tre

Anstendige arbeidsforhold

Vi jobber strukturert og systematisk i hele vår organisasjon for å sikre sosial bærekraft og anstendige arbeidsforhold.

ARE skal bygge et selskap og felleskap hvor det er trygt og godt å jobbe, og hvor de ansatte er stolte av arbeidsplassen sin. Vi heier på utvikling av enkeltindivider og team,  og sammen skal vi være en bidragsyter for utvikling av bransje og samfunn. En del av dette arbeidet redegjøres for i Åpenhetsloven.

ARE Treindustrier er PEFC-sertifiserte

Vi er stolte av å være en del av et sporingssertifiseringssystem som sikrer et bærekraftig skogbruk.

Dette betyr at ARE Treindustrier leverer PEFC-sertifiserte produkter direkte til våre kunder! Ikke bare viser dette at vi tilbyr produkter laget av PEFC-sertifiserte råvarer, men også at alle våre produkter gjennomgår en streng sporingsprosess helt fra skogen og ut til sluttbruker.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle