Bygd smart. På naturlig vis.

Din kompetansepartner for konstruksjoner i tre

Kompetanse står sentralt i ARE Treindustrier og i dag består vår organisasjon av et sterkt fagmiljø med ansatte som har spisskompetanse og mange års erfaring fra ulike bransjer. Dette kombinert med vårt brede produktsortiment, gjør oss til en av Norges ledende rådgiver og leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Bygd smart, på naturligvis.

 

Høy ingeniørkompetanse

Hos oss møter du salgs-, og prosjektingeniører med praktisk erfaring og teoretisk kompetanse. Vi forstår dine behov, og evner å se gode og effektive løsninger for ditt bygg i forhold til kostnader og tid. Med spesialtilpasset tegneverktøy sikrer vi at beregninger og modellering gir deg en optimal konstruksjon. Vi skal tilføre verdi til byggeprosjektet ditt. Ved å være delaktig i ditt byggeprosjekt, og i samspill med deg, sørger vi for at byggeprosjekt ditt blir prosjektert med de nyeste og mest optimale løsninger. 

Utvikling er viktig for oss. Sammen med deg skal vi vokse og levere i henhold til dine behov, bransjens krav og standarder. Derfor jobber vi kontinuerlig med å både styrke og utvikle vår eksisterende kompetanse på konstruksjoner i tre. Vi skal sette bransjestandard, og strekker oss langt for å være en del av løsningen for en fremtidsrettet og bærekraftig byggenæring. 

Utvikling står i fokus

Vi deler kompetanse

ARE Treindustrier skal være en del av løsningen for et bærekraftig samfunn. Men det gjør vi ikke alene, vi må jobbe sammen. Ved å dele kompetanse på tvers av hele verdikjeden, mellom leverandører, kunder, studenter og samarbeidspartnere, skal vi både dele og erverve kompetanse og erfaringer. På den måten bidrar vi til en kollektiv kompetansedeling som kommer kunden, samfunnet og bransjen til gode. 

En del av jobben vår er å sørge for at det vi leverer er dokumentert med tydelige avtaler og grensesnitt. I dag baseres våre avtaler i hovedsak på NS-8409. Samtidig jobber våre prosjektledere kontinuerlig med forbedring av våre prosesser for å gi deg en forutsigbar og trygg leveranse.

Profesjonell prosjektgjennomføring med tydelige avtaler

Vi har faste ansatte og god produksjonskapasitet

Konstruksjonene våre prosjekteres og tilvirkes i et av våre fire produksjonsanlegg,  i et fagmiljø hvor alle våre ansatte er faste. Produksjonsanleggene våre har i tillegg god kapasitet, og vi samhandler på tvers av lokasjonene våre for å sikre planlagt produksjons- og leveringspresisjon. På den måten har vi god fleksibilitet og gode forutsetninger for å produsere ditt bygg til rett tid og sted.

Våre tjenester

Ingeniører

Våre ingeniører vet hva som skal til for å prosjektere et gjennomtenkt og funksjonelt bygg. Fra hus og hytter, til lager og haller, til landbruks- og næringsbygg, så har de erfaringen du trenger. Med spesialtilpasset programvare for modellering og dimensjonering av konstruksjoner i tre, sørger våre ingeniører for å optimalisere råvareforbruk, og tegner bygget tilpasset dine behov og design. Våre trekonstruksjoner følger Eurocode/Norsk Standard, samt  gjeldene lover og forskrifter.

Spesialister

I ARE Treindustrier kan vi bistå med spesialrådgivning og prosjektering av bygg som begrenser uavklarte grensesnitt og gir deg en komplett prosjektering. Våre spesialister kan foreta spesialberegninger som for eksempel global stabilitet, branndimensjonering, mekaniske forbindelser og knutepunktsberegninger.

Våre samarbeidspartnere

Vi er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet hele veien fra bestilling til leveranse. Derfor jobber vi sammen med våre samarbeidspartnere for å levere kvalitetssikrede og gjennomtenkte trekonstruksjoner til ditt byggeprosjekt. Vi utfyller hverandre på kompetanse, og sørger for smidige og trygge byggeprosesser, naturligvis.

Sammen når vi toppen

på naturlig vis.

Siste nytt

Kubbegulv - Foto: Vill Opp AS
Nyhet

Fra avkapp i ARE Treindustrier til oppsirkulert kubbegulv

VILL-OPP tar tregulv til nye høyder når de skaper vakre gulv av avkapp. Ved å bruke endene fra restene på konstruksjonsvirket fra ARE Treindustrier og deretter stifte disse sammen, får man en gulvflis av treklosser med endeveden opp. Resultatet er flotte og slitesterke tregulv med et unikt preg.

... Les mer »

Se også

Produkter og byggesystemer

Vi har et bredt utvalg produkter og byggesystemer i tre, og tilpasser oss dine behov.

Våre leveranser

Vi har lang erfaring og bred kompetanse på trekonstruksjoner og prosjektering av alle typer bygg.

Vi har fokus på bærekraft

En bærekraftig byggeprosess starter med trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier.

Våre anlegg

Vår produksjon foregår i effektive og tilpassede anlegg, og med fagfolk som sikrer god kvalitet og leveringspresisjon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle