Bygd smart. På naturlig vis.

Din kompetansepartner for konstruksjoner i tre

Kompetanse står sentralt i ARE Treindustrier og i dag består vår organisasjon av ansatte med spisskompetanse og mange års erfaring fra ulike bransjer. Kombinert med vårt brede produktsortiment og spesialprogramvare gjør dette oss til en av Norges ledende rådgiver og leverandør av trekonstruksjoner. Du skal føle deg trygg på at du får det du trenger, til rett tid og på rett sted. Naturligvis.

Med kunden i fokus

Hos oss møter du salg- og prosjektingeniører med praktisk erfaring og teoretisk kompetanse som forstår dine behov, og evner å se gode og effektive løsninger for ditt bygg i forhold til kostnader og tid. Vi tilfører verdi til ditt byggeprosjekt gjennom våre lange erfaring og spesialkompetanse som jobber for å sette bransjestandard. Ved å være delaktig i ditt byggeprosjekt og i samspill med deg sørger vi for at ditt byggeprosjekt blir prosjektert med de nyeste og mest optimale løsninger. 

Utvikling er viktig for oss. Sammen med deg, skal vi vokse og levere i henhold til dine behov, bransjens krav og standarder. Derfor jobber vi kontinuerlig med å både styrke og utvikle vår eksisterende kompetanse på konstruksjoner i tre. Vi skal sette bransjestandard og strekker oss langt for å være en del av løsningen for en fremtidsrettet og bærekraftig byggebransje. Sammen bygger for fremtiden på naturlig vis.

Med fokus på utvikling

Vi deler kompetanse

ARE Treindustrier skal være en del av løsningen for et bærekraftig samfunn. Men det gjør vi ikke alene – vi må jobbe sammen. Ved å dele kompetanse på tvers av hele verdikjeden, mellom leverandører, kunder, studenter og samarbeidspartnere, skal vi både lære og dele kompetanse og erfaringer. På den måten bidrar vi til en kollektiv kompetansedeling som kommer kunden, samfunnet og bransjen til gode. 

Våre tjenester

Ingeniører

Våre ingeniører vet hva som skal til for å prosjektere et solid og funksjonelt bygg. Fra garasjer, til hus, til lager og næringsbygg så har de erfaringen du trenger. Med spesialtilpasset programvare for modellering og dimensjonering av konstruksjoner i tre sørger våre ingeniører for å optimalisere råvareforbruk og tegner bygget tilpasset dine behov og design. Våre trekonstruksjoner følger Eurocode/Norsk standard og gjeldene lover og forskrifter.

Spesialister

I ARE Treindustrier kan vi bistå med spesialrådgivning og prosjektering av bygg som begrenser uavklarte grensesnitt og gir deg en komplett prosjektering. Våre spesialister kan foreta spesialberegninger som for eksempel global stabilitet, branndimensjonering, mekaniske forbindelser og knutepunktsberegninger.

Våre samarbeidspartnere

Vi er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet hele veien fra bestilling til leveranse. Sammen med våre samarbeidspartnere sørger vi for å levere kvalitetssikkrede og solide trekonstruksjoner til ditt byggeprosjekt. Vi utfyller hverandre på kompetanse og sørger for at trygge og smidige byggeprosesser, naturligvis.

Sammen når vi toppen

på naturlig vis.

Prosjekter

Den Sorte Havre - Tveter Gård

Tveter Gård – Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold dyrkes og produseres Den Sorte Havre i moderne lager-, produksjon-, og korntørkeanlegg i tre, prosjektert og produsert av ARE Treindustrier i samarbeid med byggherre. Her er bilder og historien om prosjektet.

... Les mer »
Vik Skog - Eneboliger bygge i tre av Follohus

Vik skog

Med naturskjønne omgivelser som utgangspunkt ble Vik skog et byggeprosjekt hvor eneboligene og naturen skulle gå i ett. Med det ble også valget av tre som materiale naturlig. Resultatet ble et byggeprosjekt med 82 eneboliger bygget i tre med høy kvalitet og moderne arkitektur.

... Les mer »