Bygd smart. På naturlig vis.

Stolt totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner

ARE Treindustrier har lang industrihistorie innen trevirke. Helt siden starten i 1980 har tre vært i fokus når vi sten for sten har bygd og utviklet vår virksomhet til hva vi er i dag – en totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Vi er stolte av å kunne produsere og utvikle trekonstruksjoner for fremtidens bygg ved hjelp av treets naturlige egenskaper. Vi er din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser – naturligvis.

Sammen bygger vi fremtidens bygg i tre

Å bygge i tre er fremtiden. Dette er en del av løsningen for et bærekraftig samfunn og miljøvennlige bygg. I ARE kjenner vi treets egenskaper og vet hva tre er i stand til. Og derfor, med beina godt plantet i jorda, våger vi å hoppe høyt. Sammen med dyktige ingeniører, rådgivere, håndverkere og deg på laget jobber vi kontinuerlig med utvikling og modernisering av prefabrikkerte trekonstruksjoner tilpasset dine behov.

SE VIDEO OM OSS

Våre røtter

Vi er hel ved

Du kan stole på oss. Vår kompetanse og erfaring er din trygghet for pålitelige og ansvarlige byggeprosesser.

Vi har utvikling i fokus

Tre er en fleksibel råvare med uendelige muligheter. Dette vet våre nysgjerrige og kreative ingeniører og vi heier alltid på nye ideer.

Samspill gjør oss gode

Et tre trives best i samspill med andre trær. Det gjør vi i ARE Treindustrier også. I samspill spiller vi både hverandre og våre kunder gode.

Vi har engasjement

Vi elsker tre og alt det fantastiske vi kan gjøre med denne ressursen. I ARE brenner vi for jobben vi gjør og motiveres av å inspirere og blir inspirert.  

0
Ansatte
0
Returnerende kunder
0
Produksjonsanlegg
0
MNOK i 2021
Ikon ingeniører
0
Ingeniører
0
År med erfaring

Vår trekrone

VISJON

Vi bygger for fremtiden - på naturlig vis

I felleskap med naturen utvikler vi både organisasjonen og produktene våre for fremtiden. Sammen skal vi ivareta fremtidige generasjoner og sørge for en naturlig og bærekraftig utvikling.

Vår produkter og leveranser er bygd i et produksjonsmiljø hvor tre er vår viktigste ressurs. Dette gjør oss til din totalleverandør av trekonstruksjoner med negativt miljøavtrykk. Slik er vi en del av løsningen for et bærekraftig samfunn på naturlig vis.

POSISJON

Vi setter bransjestandarden

VÅRT KUNDELØFTE

Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser

Når du velger ARE Treindustrier sørger vi for at du får den kompetansen du trenger til ditt byggeprosjekt. Du er en viktig ressurs og partner, og vi lykkes når du lykkes. Sammen skaper vi optimale og effektive løsninger hvor bærekraft og miljø ivaretas gjennom hele byggeprosessen. Vår kunnskap er din trygghet, naturligvis.

Vår historie

ARE Treindustrier har blitt til over tid. Med gründerånd har det blitt banet vei for den bedriften vi er i dag. Og for hvert år har vi blitt en årring eldre og vi er stolte av å være en av Norges største totalleverandører av prefabrikkerte trekonstruksjoner til byggenæringen.

Drift av sagbruk i Norge og Sverige. Solgt til Moelven Industrier 2003.

1980

Etablering av ARE Brug AS og takstolproduksjon.

1983

Oppkjøp av Trøgstad Trelast.

2007

Etablering av hovedkontor i Askim, og utvidelse av produksjon i Askim.

2009

Oppkjøp av Norsk Takstol i Rygge.

2011

Utvidelse av produksjonskapasiteten i Rygge med ny fabrikkhall med elementlinje.

2017

Oppkjøp av Jatak Ringsaker, Jatak Kaupanger og Jatak Bergen.

2018

ARE Treindustrier etablert som konsern.

2019

Jatak Kaupanger, Jatak Bergen og Jatak Ringsaker bytter navn og samles under en felles profil og merkevare, ARE Treindustrier.

2021

Treets historie

Noen av de eldste konstruksjonene vi har i Norge er bygd i tre. Våre forfedre lærte seg tidlig hvor effektivt det var å benytte tre som materiale. Denne kunnskapen har gjennom generasjoner gått i arv, og i dag er tre fortsatt en viktig byggekloss i norsk bygg og anlegg. Som leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner er vi i ARE Treindustrier stolte av å bidra til å videreføre denne kunnskapen og videreutvikle kompetansen. Vi bygger for fremtiden i tre. Naturligvis. 

Sammen når vi toppen

på naturlig vis.