Stolt leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner

ARE Treindustrier har lang industrihistorie innen trevirke. Helt siden starten i 1980 har tre vært i fokus når vi sten for sten har bygd og utviklet vår virksomhet til hva vi er i dag – en totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Vi er stolte av å kunne produsere og utvikle trekonstruksjoner for fremtidens bygg ved hjelp av treets naturlige egenskaper. Vi er din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser – naturligvis.

Sammen bygger vi fremtidens bygg i tre

Å bygge i tre er fremtiden. Dette er en del av løsningen for et bærekraftig samfunn og miljøvennlige bygg. I ARE kjenner vi treets egenskaper og vet hva tre er i stand til. Og derfor, med beina godt plantet i jorda, våger vi å hoppe høyt. Sammen med dyktige ingeniører, rådgivere, håndverkere og deg på laget, jobber vi kontinuerlig med utvikling og modernisering av prefabrikkerte trekonstruksjoner tilpasset dine behov. Dette gjør oss til din leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. 

SE VIDEO OM OSS

Våre røtter

Vi er hel ved

Du kan stole på oss. Vår kompetanse og erfaring er din trygghet for pålitelige og ansvarlige byggeprosesser.

Vi har utvikling i fokus

Tre er en fleksibel råvare med uendelige muligheter. Dette vet våre nysgjerrige og kreative ingeniører, og vi heier alltid på nye ideer.

Samspill gjør oss gode

Et tre trives best i samspill med andre trær. Det gjør vi i ARE Treindustrier også. I samspill spiller vi både hverandre og våre kunder gode.

Vi har engasjement

Vi elsker tre og alt det fantastiske vi kan gjøre med denne ressursen. I ARE brenner vi for jobben vi gjør, og motiveres både av å inspirere og bli inspirert.  

Ikon - ansatte
0
Ansatte
Ikon - lokal leverandør
0
Lokasjoner
Tegnet versjon av ARE Treindustrier
0
Produksjonsanlegg
Ikon - Omsetning
0
MNOK i omsetning
Ikon ingeniører
0
Ingeniører
ikon - erfaring
0
År med erfaring

Vår trekrone

VISJON

Vi bygger for fremtiden - på naturlig vis

I felleskap med naturen utvikler vi både organisasjonen og produktene våre for fremtiden. Sammen skal vi ivareta fremtidige generasjoner, og sørge for en naturlig og bærekraftig utvikling.

Vår produkter og leveranser er bygd i et produksjonsmiljø hvor tre er vår viktigste ressurs. Dette gjør oss til din totalleverandør av trekonstruksjoner med negativt miljøavtrykk. Slik er vi en del av løsningen for et bærekraftig samfunn på naturlig vis.

POSISJON

Vi setter bransjestandarden

VÅRT KUNDELØFTE

Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser

Når du velger ARE Treindustrier sørger vi for at du får den kompetansen du trenger til ditt byggeprosjekt. Du er en viktig ressurs og partner, og vi lykkes når du lykkes. Sammen skaper vi optimale og effektive løsninger hvor bærekraft og miljø ivaretas gjennom hele byggeprosessen. Vår kunnskap er din trygghet, naturligvis.

Vår historie

ARE Treindustrier har blitt til over tid. Med gründerånd har det blitt banet vei for den bedriften vi er i dag. Og for hvert år har vi blitt en årring eldre og vi er stolte av å være en av Norges største leverandører av prefabrikkerte trekonstruksjoner til byggenæringen.

Drift av sagbruk i Norge og Sverige. 

1980

Etablering av ARE Brug AS og takstolproduksjon.

1983

Salg av sagbruk til Moelven Industrier. Rendyrker prosjektering og produksjon av trekonstruksjoner.

2003

Oppkjøp av Trøgstad Trelast.

2007

Etablering av hovedkontor i Askim, og utvidelse av produksjon i Askim.

2009

Oppkjøp av Norsk Takstol i Rygge.

2011

Utvidelse av produksjonskapasiteten i Rygge med ny fabrikkhall og elementproduksjon.

2017

Oppkjøp av Jatak Ringsaker, Jatak Kaupanger og Jatak Bergen.

2018

ARE Treindustrier etablert som konsern.

2019

Jatak Kaupanger, Jatak Bergen og Jatak Ringsaker bytter navn, og samles under en felles profil og merkevare, ARE Treindustrier.

2021

Våre anlegg

Effektive produksjonsanlegg og dyktige medarbeidere sikrer leveringskvalitet og trygge byggeprosesser

ARE Treindustrier har en desentralisert struktur med lokal ledelse og organisasjon. For deg betyr dette at du har tilgang til vår kompetanse lokalt. Felles for våre anlegg og vår virksomhet, er bruk av digitale systemer og standardiserte prosesser i alle ledd fra råvare, til ferdig bearbeidet trekonstruksjon. Dette sikrer effektivitet og god utnyttelse av kapasitet på tvers av våre anlegg. Og uansett hvor i prosessen vi befinner oss, skal vår produksjon sikre godt håndverk som ivaretar dine krav til nøyaktighet og kvalitet. Vi har produksjonsanlegg i Askim, Kaupanger, Ringsaker og Rygge. I tillegg har vi prosjektkontor i Bergen og Sarpsborg. 

Din leverandør av

prefabrikkerte trekonstruksjoner