Bygd smart. På naturlig vis.

Stolt leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner

ARE Treindustrier har lang industrihistorie innen trekonstruksjoner og bygg. Helt siden starten i 1980 har tre stått i sentrum når har bygd og utviklet vår virksomhet til hva vi er i dag, en totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Kompetanse står sentralt i vår leveranse, og med et bredt produktsortiment og løsninger i tre tilfører vi økt verdi og lønnsomhet til ditt byggeprosjekt. Vi er din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser – naturligvis.

Vi bygger for fremtiden, på naturlig vis

Som totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner har vi kompetansen, fagmiljøet og kapasiteten til å gi deg rett produkt til rett tid og sted. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle våre produkter og leveranser for fremtidige behov og for fremtidige generasjoner. 

SE VIDEO MED LYD

Ikon - ansatte
Ansatte
0
Ikon ingeniører
Ingeniører
0
ikon - erfaring
År med erfaring
0
Ikon - Omsetning
MNOK i omsetning
0
Ikon - lokal leverandør
Lokasjoner
0
Tegnet versjon av ARE Treindustrier
Produksjonsanlegg
0

Vår historie

ARE Treindustrier har blitt til over tid og med gründerånd har det blitt banet vei for den bedriften vi er i dag. For hvert år har vi blitt en årring eldre og vi er stolte av å være en av Norges største leverandører av prefabrikkerte trekonstruksjoner til byggenæringen.

Drift av sagbruk i Norge og Sverige. 

1980

Etablering av ARE Brug AS og takstolproduksjon.

1983

Salg av sagbruk til Moelven Industrier, og rendyrker dermed prosjektering og produksjon av trekonstruksjoner.

2003

Oppkjøp av Trøgstad Trelast.

2007

Etablering av hovedkontor i Askim, og utvidelse av produksjon i Askim.

2009

Oppkjøp av Norsk Takstol i Rygge.

2011

Utvidelse av produksjonskapasiteten i Rygge med ny fabrikkhall og elementproduksjon.

2017

Oppkjøp av Jatak Ringsaker, Jatak Kaupanger og Jatak Bergen.

2018

ARE Treindustrier ble etablert som konsern.

2019

Jatak Kaupanger, Jatak Bergen og Jatak Ringsaker byttet navn, og samlet seg under en felles profil og merkevare, ARE Treindustrier.

2021

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år og ARE Treindustrier Askim og Rygge fyller 50 år.  

ARE Treindustrier Ringsaker blir solgt til Seielstad Holding AS.

2023

Våre verdier

Vi er hel ved

Kompetansen og erfaringen vår gjør oss til hel ved og vi gir deg trygghet for pålitelige og ansvarlige byggeprosesser.

Med utvikling i fokus

Tre er en fleksibel råvare med uendelige muligheter og dette vet våre nysgjerrige og kreative ingeniører. Hos oss heier vi alltid på nye ideer.

Samspill gjør oss gode

Et tre trives best i samspill med andre trær. Det gjør vi i ARE Treindustrier også og sammen spiller vi både hverandre, våre samarbeidspartnere og kunder gode. 

Vi har engasjement

De ansatte hos oss brenner for jobben de gjør og elsker å jobbe med trekonstruksjoner. Dette motiverer de til å stadig finne nye løsninger sammen med deg. 

Vår visjon, posisjon og kundeløfte

VISJON

Vi bygger for fremtiden - på naturlig vis

På lag med naturen utvikler vi både organisasjonen og produktene våre for fremtiden, og sammen skal vi ivareta fremtidige generasjoner og sørge for en naturlig og bærekraftig utvikling.

Med fokus på utvikling og innovasjon av våre produkter, leveranser og kompetanse skal vi sørge for at våre løsninger i tre er en del av løsningen for et bærekraftig samfunn. Vi er din kompetansepartner og totalleverandør av løsninger i tre. 

POSISJON

Vi setter bransjestandarden

VÅRT KUNDELØFTE

Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser

Når du velger oss sørger vi for at du får den kompetansen du trenger til ditt byggeprosjekt. Du er en viktig ressurs og partner, og vi lykkes når du lykkes. Ved å jobbe sammen skaper vi optimale og effektive løsninger hvor bærekraft og miljø ivaretas gjennom hele byggeprosessen. Vår kunnskap er din trygghet – naturligvis.

Våre anlegg

Effektive produksjonsanlegg og dyktige medarbeidere sikrer leveringskvalitet og trygge byggeprosesser

ARE Treindustrier har en desentralisert struktur med lokal ledelse og organisasjon, dette gjør at du har tilgang til vår kompetanse lokalt. Felles for våre anlegg og vår virksomhet, er bruk av digitale systemer og standardiserte prosesser i alle ledd fra råvare til ferdig bearbeidet trekonstruksjon. Dermed sikrer vi effektivitet og god utnyttelse av kapasitet på tvers av våre anlegg, og uansett hvor i prosessen vi befinner oss, skal vår produksjon sikre godt håndverk som ivaretar dine krav til nøyaktighet og kvalitet. Våre produksjonsanlegg er i Askim og Kaupanger, og i tillegg har vi prosjektkontor i Sarpsborg. 

Din leverandør av

prefabrikkerte trekonstruksjoner

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle