Bygd smart. På naturlig vis.

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Har du spørsmål om våre produkter, byggesystemer, leveranser, priser eller tjenester? Kanskje har vi svaret til deg her, hvis ikke svarer vi deg gjerne både på epost eller telefon. Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre ingeniører og rådgivere hjelper deg gjerne. 

Vi er totalleverandør av produkter og byggesystemer i tre. Sammen med deg og med utgangspunkt i ditt bygg, prosjekterer og produserer vi trekonstruksjoner; elementer til tak, vegger og gulv, precut vegger, takstoler og sperretak, bjelkelag, hulldekker/ gitterdragere, forskaling, tribuner, atrium med mer. 

Vi har bred kompetanse og produksjonserfaring fra alle type takstoler. Ta kontakt så ser vi på ditt prosjekt sammen. 

Prisene hos oss er variable og det kommer helt an på ditt prosjekt og hva slags trekonstruksjoner vi skal konstruere og produsere for deg. For å få en pris må du ta kontakt med oss og så vil vi sammen se på tegninger og behov. 

For å gi gode priser er vi helt avhengig av godt tegningsgrunnlag og vi trenger tid til å se over. Avhengig av kapasiteten hos oss, så svarer vi deg innen 1-2 uker. (Se spørsmål under). 

Normalt sett går det 1-2 uker, men det kommer an på hvor stort og omfattende prosjektet er. Derfor kan dette variere, men du vil få god informasjon fra ingeniøren på beregnet tid. 

Vi kan levere elementer fra 48×48 ferdig utlekte inne til ferdig fasade ute. Men vi tar alltid en vurdering hva som er mest hensiktsmessig å levere som element.

Dette varierer fra prosjekt til prosjekt og avhenger av både kompleksiteten i trekonstruksjonene og størrelsen på leveransen. Er det enkle takstoler er levering normalt sett 2-4 uker. Større prosjekter avhenger av kapasiteten både hos prosjektingeniørene våre og i produksjonen. Er du tidlig ute, så er det ikke noe problem. 

Nei, dessverre. Vår leveranse blir levert klar til montering på avtalt adresse. 

Normalt sett kommer vi alltid med kran, men dette blir vi enige om før/underveis i prosjekteringen.

Når du får et tilbud fra oss så er alt spesifisert i tilbudet, inkludert frakt. 

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.