Bygd smart. På naturlig vis.

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er:
https://www.aretreindustrier.no

Epost: hei@ati.no
Telefon: 69 88 86 60

Denne personvernerklæringen gjelder for:

  • ARE Treindustrier AS, org nr.: 916 903 162
  • ARE Treindustrier Kaupanger AS, org nr.: 991 780 750
  • ARE Treindustrier Bergen AS, org. nr.: 913 080 041
  • ARE Treindustrier Ringsaker AS, org nr.: 821 990 092
  • ARE Treindustrier Askim AS, org nr.: 986 375 589
  • ARE Treindustrier Rygge AS, org nr.: 986 375 589

Formål

Personopplysninger samlet inn på denne siden har til formål å forbedre vår service til våre besøkende. Personopplysninger samles kun inn dersom du aktivt fyller inn et skjema, og informasjon vi da trenger inkluderer, men ikke begrenset til, ditt navn, bedriften/prosjektet du representerer, epost, og telefon. Informasjonen vi samler inn brukes til å kontakte deg, identifisere deg og eventuelt sende deg nyttig informasjon forbundet med våre tjenester. Informasjonen vi samler inn blir kun brukt i forbindelse med dine profesjonelle interesser.

Når samler vi inn informasjon

Når du fyller inn et skjema; laster ned innhold, ber om informasjon, sender oss epost eller på noen annen måte tar kontakt med oss, blir dine opplysninger lagret. Når et skjema fylles inn, så må du samtykke til at dine opplysninger lagres.

Hvordan bruker vi informasjonen

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern. Informasjonen du oppgir blir kun brukt i forbindelse med din henvendelse og/eller våre produkter og tjenester. Vi kan bruke dine opplysninger til å ta kontakt med deg angående din henvendelse.

Stoppe abonnement/varsler

Du kan når som helst stoppe ditt abonnement og/eller varsler fra oss ved å benytte deg av «unsubscribe» i epost.

Hvor lagres informasjonen

Informasjonen du fyller i skjema, blir lagret i vår CMS og CRM. Ingen sensitiv personlig data registreres på vår hjemmeside.

Media

Hvis du laster opp filer og/eller bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. www.aretreindustrier.no samler inn data til følgende systemer:

  • Google Analytics. Statistikk, brukeranskaffelse, adferd og målgrupper (segmenter)
  • Facebook pixler (Statistikk, brukeranskaffelse, adferd og målgrupper (segmenter)
  • LinkedIn pixler (Statistikk, brukeranskaffelse, adferd og målgrupper (segmenter)

Slik Administreres Informasjonskapsler https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å bruke Nettstedets skjemaer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Innebygd innhold og lenker til andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold eller lenker til andre nettsteder (f.eks. videoer, bilder, artikler, ledig stillinger osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Dersom innhold på vårt nettsted lenker til andre sider, så er det personvernerklæringen på siden du ankommer på som er gjeldende. Lenker inkluderer, men ekskluderer ikke: 

  • Jobbsøkerportaler (finn.no, rekrutteringsbyråer m.m.)
  • Samarbeidspartnere
  • Leverandører
  • Sertifiseringsorganisasjoner og tilsvarende

Analyse

Ved hjelp av Google Analytics (GA) samler Google inn opplysninger fra hvert besøk gjort på vår nettside. Dette slik at vi ser og kan analysere antall besøk på siden og hvordan sidene blir brukt.

Google samler inn blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, hvilken mobil du bruker og hvor du befinner deg i Norge. Men Google samler ikke inn personlige opplysninger i den grad at man kan spore hvem du er.

Du kan se Google Analytics sin egen GDPR side her: https://policies.google.com/privacy/

Vi bruker informasjonskapsler for remarketing og visning i Google sitt displaynettverk. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoblingssiden.

IP adresser. Denne informasjonen blir kun brukt til å vise hvor den besøkende er lokalisert grovt sett, IP-adressen er ikke synlig for oss med tilgang til data i Google Analytics.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dersom du ikke er kunde av ARE Treindustrier, deles aldri dine opplysninger med andre.

Dersom du er kunde av ARE Treindustrier kan vi måtte dele dine opplysninger dersom det er relevant for de produkter og tjenester du trenger fra oss, dette kan være, en av våre samarbeidspartnere på produkter eller andre tjenester relevant til dine behov. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dersom du har fylt inn et skjema på vårt nettsted, lagres opplysningene du har oppgitt i maks. 12 mnd. fra du fylte inn skjema, og dersom du ikke inngår et kundeforhold med oss. Dersom du abonnerer på nyhetsbrev eller markedsføringseposter, lagres opplysningene du har oppgitt inntil du ikke lenger abonnerer på våre tjenester og/eller dersom du ber oss om å slette deg.

  • Google Analytics lagrer informasjonen om din IP-adresse i 26 mnd.
  • Facebook pixler lagrer informasjon i 30 dager
  • LinkedIn pixler lagrer informasjon i 30 dager

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har fylt inn et skjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Avvik, analyse av avvik og tiltak

Dersom behandlingen av personopplysninger skyldes brudd på datasikkerheten, meldes dette til Datatilsynet innen gitt frist. Hvis det ikke er mulig å avdekke omfanget innen gitt frist, sendes avviksmelding trinnvis til Datatilsynet.

ARE Treindustrier har eget kartleggingsskjema som oppsummerer brudd eller avvik som beskriver system, kategori og hva slag opplysninger som er berørt.
Utfyller av skjemaet skal gi beskjed til daglig leder om brudd eller avvik. Ansvarlig mottaker skal vurdere om det skal iverksettes umiddelbare tiltak. Deretter skal vedkommende beskrive hvilke konsekvenser av bruddet eller avviket, synliggjøre tiltakene og begrense konsekvensene.

Vår kontaktinformasjon

Epost: hei@ati.no

Telefon: 69 88 86 60

Tilleggsinformasjon

Opplysningskrav fra bransjelovgivning.

Kontaktinfo til tilsynsmyndighet:

E-post:
postkasse@datatilsynet.no

Telefon:
(+47) 22 39 69 00