Bygd smart. På naturlig vis.

Vil du jobbe i ARE Treindustrier?

Våre ansatte er våre viktigste ressurser og det er viktig for oss å legge til rette for en arbeidsplass med trivsel, motivasjon og utvikling. Som ansatt i ARE Treindustrier blir du en del av et raskt voksende konsern med store ambisjoner. Vi har solide røtter som holder oss godt plantet på jorda, mens vi våger å hoppe høyt for å nå våre mål. Sammen når vi toppen på naturlig vis.

Rett kompetanse, til rett tid og rett sted

Som totalleverandør av trekonstruksjoner skal vi være kundens rådgiver og medspiller fra start til slutt. Da må vi også ha rett kompetanse på plass. Det er her du kommer inn. I ARE Treindustrier har vi ansatte med ulik faglig bakgrunn og erfaring. Sammen representerer våre ansatte et bredt og variert fagmiljø som spiller hverandre gode og inspirerer hverandre til å finne de beste løsningene for våre kunder.  

Vi verdsetter våre medarbeidere og har fokus på kompetanseutvikling av for alle ansatte. Dette er en del av vår bedriftsstrategi og i ARE legger vi til rette for at du skal kunne utvikle deg, både faglig og personlig. Vi ønsker at du skal vokse med oss og være med på å utvikle ARE som bedrift og som leverandør.

Vi har utvikling i fokus

Sammen skal vi være best på trekonstruksjoner

Vår ambisjon er å være best på trekonstruksjoner i Norge. Når våre kunder søker en partner som tar ansvar for deres behov, skal vi være der. Ved å kombinere praktisk erfaring med teoretisk spisskompetanse sørger vi for å levere prefabrikkerte trekonstruksjoner av god kvalitet trygt til byggeplass.

Ledige stillinger akkurat nå...

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Send oss gjerne en åpen søknad ved å benytte skjema nedenfor. 

Operatører

Kaupanger

Fulltid
Prosjektingeniører

Næroset

Fulltid
Salgsingeniører

Askim/Sarpsborg

Fulltid
Prosjektingeniører

Askim/Sarpsborg

Fulltid
Fabrikksjef

Rygge

Fulltid

Ønsker du å være en del av ARE Treindustrier?

Send oss gjerne en åpen søknad

Vi ser stadig etter flere dyktige og engasjerte medarbeidere. Send gjerne en åpen søknad ved å benytte deg av dette skjema. Søknaden går da direkte til vår HR avdeling. 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Vi tilbyr...

Et innovativt fagmiljø

Det grønne skifte stiller krav til bygg og anlegg og vi i ARE Treindustrier skal sørge for å være en del av løsningen for en grønn byggenæring. Derfor jobber vi i kontinuerlig i samspill med både kunder, samarbeidspartnere og internt  med å utvikle moderne, klimavennlige produkter og konstruksjoner i tre.

ARE Treindustrier består av fire produksjonsanlegg og seks kontorlokasjoner. Vi er lokalisert i Askim, Bergen, Kaupanger, Ringsaker, Rygge og Sarpsborg. Her konstrueres våre trekonstruksjoner, fra takstoler, til ferdige elementer og pre-cut vegger, til limtre og massivtre, til små og store prosjekter, skreddersydd til kundens behov. Hos oss får du mulighet til å jobbe med faget ditt, ha varierte arbeidsoppgaver og ta del i utviklingen av ARE.  

En arbeidsplass med fokus på utvikling

Et inkluderende arbeidsmiljø

I ARE Treindustrier er vi opptatt av å ha en inkluderende arbeidskultur hvor alle blir respektert og anerkjent, hos oss er alle unike og like verdifulle. Vi er også opptatt av at alle i ARE har de samme rettigheter og muligheter for å få arbeid og til å utvikle seg i sin jobb. Som en del av vår rekrutteringspolitikk skal vi også sikre like muligheter for alle, uansett kjønn eller bakgrunn. Det blir årlig utarbeidet en likestillingsrapport for å sikre systematisk arbeid og evaluering av vårt arbeid med inkluderende arbeidsmiljø.

Våre verdier

Hel ved

Som kollegaer skal vi være pålitelige, ansvarlige og ha tillitt til hverandre.

Utvikling

Vi er nysgjerrige og kreative. Vi heier på nye ideer og tester det gjerne ut i praksis.

Samspill

Vi skal utfylle hverandre og jobbe sammen. Vi skal spille både hverandre og kundene våre gode.

Engasjement

Vi brenner for det vi gjør og vi skal ønske å inspirerer hverandre i hverdagen.

Hvorfor skal du jobbe i ARE?

Våre verdier er en del av vår kultur og vi har høyt fokus på å skape gode rammer på både arbeidsplassen og for våre ansatte. Vi vet at et godt arbeidsmiljø er avgjørende for at vi skal lykkes. Derfor gjennomfører vi medarbeiderundersøkelser jevnlig slik at vi kan være på der det gjelder og sørge for at alle er med på vår felles reise. 

Lagånd står sterkt i ARE
Vi har godt arbeidsmiljø i ARE
Vi jobber i team og er stolte av det

Dette sier våre ansatte

I ARE Treindustrier har vi mange ulike bakgrunner, faglig kompetanse og erfaringer samlet på et sted. Vi har blant annet byggingeniører, produksjonsoperatører, tømrere, prosjektledere, HR, HMS og kvalitet for å nevne noen. Sammen jobber vi for å utvikle og engasjere hverandre til å finne løsninger for kunden og fremtidens bygg. 

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.