Bygd smart. På naturlig vis.

Vil du jobbe i ARE Treindustrier?

Våre ansatte er våre viktigste ressurser, og det er viktig for oss å legge til rette for en arbeidsplass med trivsel, motivasjon og utvikling. Som ansatt i ARE Treindustrier blir du en del av et raskt voksende konsern med store ambisjoner. Vi har solide røtter som holder oss godt plantet på jorda, mens vi våger å hoppe høyt for å nå våre mål. Sammen når vi toppen på naturlig vis.

Rett kompetanse til rett tid

Som totalleverandør av trekonstruksjoner skal vi være kundens rådgiver og medspiller fra start til slutt. Da må vi også ha rett kompetanse på plass. Det er her du kommer inn. I ARE Treindustrier har vi ansatte med ulik faglig bakgrunn og erfaring. Sammen representerer våre ansatte et bredt og variert fagmiljø som spiller hverandre gode, og inspirerer hverandre til å finne de beste løsningene for våre kunder.  

Vi verdsetter våre medarbeidere og har fokus på kompetanseutvikling for alle våre ansatte. Dette er en del av vår bedriftsstrategi, og i ARE legger vi til rette for at du skal kunne utvikle deg, både faglig og personlig. Vi ønsker at du skal vokse med oss og være med på å utvikle ARE som bedrift og som leverandør.

Kompetanseutvikling av ansatte står sterkt hos oss

Sammen skal vi være best på trekonstruksjoner

Vår ambisjon er å være best på trekonstruksjoner i Norge. Når våre kunder søker en partner som tar ansvar for deres behov, skal vi være der. Ved å kombinere praktisk erfaring med teoretisk spisskompetanse sørger vi for å levere prefabrikkerte trekonstruksjoner av god kvalitet, trygt til byggeplass.

Ledige stillinger akkurat nå...

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Om du ønsker å sende oss en åpen søknad kan du benytte skjema nedenfor. 

Prosjektingeniører

Askim/Sarpsborg

Fulltid
RIB

Askim/Sarpsborg

Fulltid
Operatører

Kaupanger

Fulltid
Fabrikksjef

Rygge

Fulltid

Ønsker du å være en del av ARE Treindustrier?

Send oss gjerne en åpen søknad

Vi ser stadig etter flere dyktige og engasjerte medarbeidere. Send gjerne en åpen søknad ved å benytte deg av dette skjema. Søknaden går direkte til vår HR-avdeling. 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Vi tilbyr...

Et innovativt fagmiljø

Det grønne skifte stiller krav til bygg og anlegg, og vi i ARE Treindustrier skal sørge for å være en del av løsningen for en grønn byggenæring og vi skal sette bransjestandard. Derfor jobber vi i kontinuerlig i samspill med både kunder, samarbeidspartnere, studenter og internt med å utvikle moderne, klimavennlige produkter og konstruksjoner i tre.

ARE Treindustrier består av fire produksjonsanlegg og seks kontorlokasjoner. Vi er lokalisert i Askim, Bergen, Kaupanger, Ringsaker, Rygge og Sarpsborg. Her prosjekter vi alle typer trekonstruksjoner, til små og store byggeprosjekter, tilpasset kundens behov. Hos oss får du mulighet til å jobbe med faget ditt, ha varierte arbeidsoppgaver, og ta del i utviklingen av ARE.  

En variert arbeidshverdag

Et inkluderende arbeidsmiljø

I ARE Treindustrier er vi opptatt av å ha en inkluderende arbeidskultur hvor alle blir respektert og anerkjent, hos oss er alle unike og like verdifulle. Vi er også opptatt av at alle i ARE har de samme rettigheter og muligheter for å få arbeid, og til å utvikle seg i sin jobb. Som en del av vår rekrutteringspolitikk skal vi også sikre like muligheter for alle, uansett kjønn eller bakgrunn. Det blir årlig utarbeidet en likestillingsrapport for å sikre systematisk arbeid og evaluering av vårt arbeid med inkluderende arbeidsmiljø.

Våre verdier

Hel ved

Som kollegaer skal vi være pålitelige, ansvarlige og ha tillitt til hverandre.

Utvikling

Vi er nysgjerrige og kreative. Vi heier på nye ideer og tester det gjerne ut i praksis.

Samspill

Vi skal utfylle hverandre og jobbe sammen. Vi skal spille både hverandre og kundene våre gode.

Engasjement

Vi brenner for det vi gjør og vi skal inspirere hverandre i hverdagen.

Hvorfor skal du jobbe i ARE?

Våre verdier er en del av vår kultur, og vi har fokus på å skape gode rammer både på arbeidsplassen, og for våre ansatte. Vi vet at et godt arbeidsmiljø er avgjørende for at vi skal lykkes. Derfor gjennomfører vi jevnlig medarbeiderundersøkelser slik at vi kan være på der det gjelder, og sørge for at alle er med på vår felles reise. 

Lagånd står sterkt i ARE
Vi har godt arbeidsmiljø i ARE
Vi jobber i team og er stolte av det

Dette sier våre ansatte

I ARE Treindustrier har vi mange ulike bakgrunner, faglig kompetanse og erfaringer samlet på et sted. Vi har blant annet byggingeniører, produksjonsoperatører, tømrere, prosjektledere, HR, HMS og kvalitet for å nevne noen. Sammen jobber vi for å utvikle og engasjere hverandre til å finne løsninger for kunden og fremtidens bygg. 

Arbeidslivet i ARE Treindustrier

Larus Danielson, avdelingsleder på takstolproduksjon i ARE Treindustrier - Kaupanger
Arbeidsliv

Fra møbelsnekkeri til takstolproduksjon

Lárus Daníelsson, også kalt Lalli, er fra Island og kom til Norge i 2014 fordi kona ønsket å gjøre noe nytt. De hadde bodd på samme plass hele livet, og da var det bare å kjøre på, sier han. Da havnet de innerst i en fjord på Vestlandet, nærmere bestemt Lærdal. Det er vi glade for, for i dag pendler han daglig over fjorden til jobben som arbeidsleder i takstolproduksjon vår i Kaupanger.

> Les mer
Ida Nordengen Berntzen, sivilingeniør i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Sivilingeniør med fordypning i trekonstruksjoner

Med utdannelsen Sivilingeniør bygg og med fordypning i trekonstruksjoner, er jobben som Prosjektingeniør i ARE Treindustrier perfekt match for Ida Nordengen Berntzen. Her får hun jobbe med trekonstruksjoner og fordype seg i mange ulike byggeprosjekter sammen med likesinnede ingeniør kollegaer.

> Les mer

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle