Bygd smart. På naturlig vis.

Fra produksjonsmedarbeider til produksjonsplanlegger

Geir Magne Kvamme, produksjonsmedarbeider i ARE Treindustrier
Siden Geir Magne Kvamme var 19 år, har han jobbet i ARE Treindustrier. Først som produksjonsmedarbeider, og nå 15 år og flere stillinger senere, jobber han som produksjonsplanlegger i Kaupanger. Dette er hans reise i ARE Treindustrier.

Da Geir Magne var ferdig på videregående skole, var han usikker på veien videre og bestemte seg da for å søke jobb hos ARE Treindustrier (som den gang het Kaupanger Tre AS). En lokal bedrift som kunne by på praktiske arbeidsoppgaver. Han startet som produksjonsmedarbeider, og har siden vært sag-operatør, arbeidsleder i produksjonen, salgsingeniør og nå produksjonsplanlegger.

ARE gjorde det mulig å kombinere jobb og utdannelse

Geir Magne gir seg derimot ikke der. Da han i 2019 prøvde seg som Salgsingeniør i ARE, ble han utfordret på kompetanse innen bygg og konstruksjon. Dette falt i smak for Geir Magne, og ønsket om egenutvikling vokste frem. Derfor, med hjelp fra ARE som la til rette for fagskoleutdanning, gikk Geir Magne tilbake til skolebenken. I juni 2023 ble han ferdig utdannet fagskoleingeniør i bygg.  En utdannelse som har gitt han kunnskap i både ledelse, økonomi og markedsføring, i tillegg til bygg og konstruksjon – naturligvis.

Hverdagen som produksjonsplanlegger

Som produksjonsplanlegger er det Geir Magnes oppgave å sikre en god og effektiv produksjon på alle produksjonslinjene i Kaupanger. Ved å kombinere hans brede erfaring i ARE og hans utdannelse som fagskoleingeniør har han nå svært god innsikt og forståelse i hele verdikjeden i Kaupanger, spesielt med fagene bygningsproduksjon og byggeplassledelse. Totalt sett kommer dette godt med når han skal planlegge produksjonen.

«Jeg må ha full kontroll over hva som blir produsert og at det blir produsert til riktig tid, og det er en god følelse når alt klaffer som det skal. Jeg stortrives som produksjonsplanlegger.» – Geir Magne Kvamme, Produksjonsplanlegger.

 

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.