Bygd smart. På naturlig vis.

Enebolig og hytte

Bygg enebolig eller hytte i tre med skreddersydde trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier

Enebolig og hytte i tre, det naturlige valget for fremtiden

Drømmer du om å bygge hus eller hytte etter egne ønsker og behov?  Vi hjelper deg med å oppfylle dine drømmer. Å bygge i tre er en gammel tradisjon i Norge og det er ikke uten grunn at denne tradisjonen fortsatt står sterkt. Tre som materiale er fleksibelt og robust og gir deg derfor muligheter til unik arkitektur og funksjonalitet. 

Vår fagkunnskap er din trygghet for en god byggeprosess

I ARE Treindustrier har vi lang og god erfaring med produksjon av trekonstruksjoner til både hus og hytter. Sammen med arkitekter, byggmestere, huskjeder og utbyggere jobber vi sammen for å finne de smarteste løsningene både for bygg, design og byggeprosessen.

Fleksibilitet, smidighet og styrke er treets naturlig egenskaper og dette er et godt utgangpunkt når man skal bygge hus eller hytte. Dette gir deg mulighet til å skape noe unikt tilpasset dine behov. Treets naturlige egenskaper danner også grunnlag for et godt inneklima som varer i årevis.   

Trebygg, det naturlige valget for fremtiden

Sammen finner vi de beste løsningene for ditt hus eller din hytte

Våre produkt og byggesystemer skal gjøre det enkelt for deg å finne gode, bærekraftige løsninger for ditt byggeprosjekt. Enten du har behov for enkle takstoler eller skreddersydde takverk, konstruksjonspakker, elementsystemer eller massivtre, så kan vi i ARE Treindustrier levere det du trenger til ditt byggeprosjekt. Vi tilbyr også rådgivning knyttet til både produkt og materialvalg for å sikre at det du får er optimalisert til ditt bygg.

Fordeler med å bygge enebolig og hytte i tre

Miljøvennlig

Godt inneklima

Lyddempende

Høy styrke med lav vekt

Fleksibelt materiale

Prosjekter

Vik Skog - Eneboliger bygge i tre av Follohus
Enebolig

Vik skog

Med naturskjønne omgivelser som utgangspunkt ble Vik skog et byggeprosjekt hvor eneboligene og naturen skulle gå i ett. Med det ble også valget av tre som materiale naturlig. Resultatet ble et byggeprosjekt med 82 eneboliger bygget i tre med høy kvalitet og moderne arkitektur.

Les mer »
FLO overnatting i Haldenvassdraget
Hytte

FLO

I Haldenvassdraget, nærmere bestemt inntil brygga ved Ørje Brug, finnes et unikt overnattingstilbud, FLO flytende overnatting. ARE Treindustrier fikk gleden av å prosjektere og produsere bærekonstruksjonen designet av arkitekt Anders Byng Strøm.

Les mer »

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.