Bygd smart. På naturlig vis.

Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser

Vi er din partner gjennom hele byggeprosessen, fra prosjektering til ferdig leveranse. I samarbeid med deg fokuserer vi på effektive og lønnsomme løsninger som kommer deg til gode, med hensyn til tid og kostnader. Vi lykkes når du lykkes – naturligvis.

SMIDIG

TRYGT

BÆREKRAFTIG

Smidige og effektive byggeprosesser

Det er mye som skal klaffe når man skal bygge. Ved å benytte deg av prefabrikkerte trekonstruksjoner blir byggeprosessen både smidigere og enklere, samtidig som at bygget ditt konstrueres av erfarne ingeniører med praktisk tilnærming. I tillegg produseres trekonstruksjonene etter standardiserte prosesser, i et kontrollert miljø og med høy presisjon. Dette betyr at du får rett produkt til rett tid, i god kvalitet og etter ønsket ferdighetsgrad. Denne kombinasjonen gir gode rammer for et vellykket byggeprosjekt – naturligvis. 

Vår erfaring og kompetanse er din trygghet. Som totalleverandør sørger vi for å begrense grensesnittene i byggeprosessen, og sikrer at du får rett produkt til rett sted, og av god kvalitet. Når du velger oss får du både vår kompetanse og erfaring med i prosessen. Deretter sørger vi for at ditt bygg blir dokumentert og produsert i henhold til Eurocode/Norsk Standard, samt gjeldende forskrifter. Slik får du trygge byggeprosesser, naturligvis.

Trygge og kvalitetssikrede byggeprosesser

Bærekraftige byggeprosesser

Våre PreFab løsninger bidrar til redusert råvareforbruk og avfall både i vår produksjon og på byggeplassen din. Samtidig er tre er en naturressurs og en fantastisk råvare med unike egenskaper. Ved å foredle denne råvaren riktig blir våre løsninger i tre et godt og bærekraftig alternativ i ditt byggeprosjekt. 

I tillegg har vi sterkt fokus på å skape ytterligere bærekraftige løsninger, og sammen med samarbeidspartnere og forskningsmiljøer jobber vi med å finne løsninger for fremtidens bygg. Bygd smart. På naturlig vis.

Sammen når vi toppen -

på naturlig vis.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle