Bygd smart. På naturlig vis.

Næringsbygg

Bygg næringsbygg i tre med trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier

Bygg fremtidens næringsbygg i tre

Tre er det naturlige valget når man skal bygge fremtidens næringsbygg. Dette er en miljøvennlig råvare som sørger for et negativt klimaavtrykk. Treets kvaliteter gir også bygget ditt godt inneklima og mulighetene for unikt design og funksjonalitet. Velger du prefabrikkerte trekonstruksjoner sørger du også for en effektiv og smidig byggeprosess. 

Rett kompetanse til ditt næringsbygg

Vi har lang og bred erfaring med leveranser av trekonstruksjoner til både offentlige og private næringsbygg som skoler, barnehager, institusjoner, kontorbygg og forretningsbygg. Du er i trygge hender når du velger oss som leverandør. Vi har dyktige prosjektledere som ivaretar fremdrift og logistikkplanlegging mot prosjektering, produksjon og levering til din byggeplass, hele tiden i tett dialog med deg.

Vårt brede produktsortiment gjør det enklere for deg å bygge næringsbygg med trekonstruksjoner. Våre komplette løsninger har få grensesnitt og er konstruert for optimal materialforbruk og enkel montering. Det du får er ferdige trekonstruksjoner etter ditt ønske som gjør montering av ditt bygg raskt og enkelt. Vi er behjelpelige med å finne gode løsninger for deg som kan oppfylle dine krav til lyd, brann og bygningsfysikk.  

Bredt produktsortiment for effektive og helhetlige byggeprosesser

Fordeler med å bygge næringsbygg i tre

Miljøvennlig

Godt inneklima

Lyddempende

Høy styrke med lav vekt

Fleksibelt materiale

Prosjekter

Ytre Enebakk skole
Næringsbygg

Ytre Enebakk Skole

Til denne flotte skolen gikk arkitektfirmaet Planforum av med seieren i en pris- og designkonkurranse i samarbeid med Betongmast.

Les mer »
Moxy Marriot Bergen bygget i tre
Næringsbygg

Moxy Marriot Bergen

Da Marriot skulle bygge et miljøsertifisert Moxy-hotell i Bergen fikk ARE Treindustrier oppdraget med å levere klimavegger i tre. Hele 2800 m2 med yttervegg, inkludert vinduer ble produsert og levert.

Les mer »

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.