Bygd smart. På naturlig vis.

Prefabrikkerte trekonstruksjoner

I en byggeprosess er det mye å ta hensyn til. Værforhold, HMS, kostnader, fremdrift, bemanning og krav i lover og forskrifter er blant faktorene som påvirker kompleksiteten i prosjektet. Når du velger prefabrikkerte konstruksjoner fra ARE Treindustrier, gjør vi det enklere for deg å bygge. Vi flytter deler av byggeprosessen inn i fabrikken, og tilfører verdi gjennom rådgivning og god prosjektering. Resultatet er en tilpasset, optimalisert og dokumentert leveranse som er enkel å montere på byggeplass. Vi er din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser – på naturlig vis.

Tilfører byggeprosjektet ditt verdi og høyere lønnsomhet

ikon

Økt effektivitet

PreFab reduserer byggetiden. Konstruksjonene produseres ferdig på fabrikk og monteres deretter raskt og effektivt på byggeplassen. Med dette forenkles logistikken og bemanningsbehovet begrenses, slik at du kan frigjøre kapasitet til andre byggeprosjekter. Kortere byggetid gir deg også lavere utgifter på byggelånet.

1
Rask og effektiv montering
2
Mindre manuelt arbeid på byggeplass
3
Økt kapasitet
4
Kortere byggetid og god fremdrift
5
Kortere tid på byggelånet
1
Skreddersøm
2
Avtalt ferdighetsgrad
3
Helhetlige løsninger
4
Rett produkt til rett tid
5
Tilpasset til andre fag
ikon

Optimaliserte løsninger

Ved å kombinere vår brede produktportefølje med sterk ingeniørkompetanse gir vi deg helhetlige løsninger med rett produkt til rett sted i konstruksjonen. Da bygger vi smart og effektivt. Konstruksjonene er prosjektert og produsert i henhold til avtalt ferdighetsgrad og øvrige spesifikasjoner.

Ikon

Redusert risiko

Når du bygger med PreFab tar vi over ansvaret for en større del av byggeprosessen. Dette betyr at vi overtar ansvar og risiko knyttet til HMS, bemanning, fremdrift og kvalitet. Kompleksiteten i prosjektet reduseres ved at antall grensesnitt blir færre, og du kan være trygg på at du mottar en dokumentert løsning til avtalt tid, pris og kvalitet.

1
Avtalt leveringstid, pris og kvalitet
2
Stabil kapasitet
3
Færre grensesnitt
4
Dokumenterte løsninger
5
Forbedret HMS
1
Fast ansatte
2
Standard produksjonsprosesser i tilrettelagte og tørre omgivelser
3
Rett kompetanse
4
Kort vei til tett bygg
5
God kontroll på materialkvalitet
ikon

Økt kvalitet

Våre produkter produseres i tørre og tilpassede lokaler med faste ansatte etter standardiserte produksjonsprosesser. Med PreFab er veien til et tett bygg kort, og dermed reduseres også risikoen for fukt. Til sammen gir dette god kontroll på produktkvaliteten.

Ikon

Redusert råvareforbruk og avfall

Våre konstruksjoner er optimaliserte med tanke på god råvareutnyttelse. For deg betyr dette lavere forbruk og kostnader. I tillegg minimeres avfall på byggeplassen når du bygger med PreFab.

1
Presise mengdeberegninger og dimensjonering
2
Reduserte materialkostnader
3
Konstruksjon er klar til montering ved leveranse
4
Mindre avfall og svinn på byggeplassen
5
Lavere CO2-utslipp

Din partner for smidige, trygge

og bærekraftige byggeprosesser.

Se også

Produkter og byggesystemer

Vi har et bredt utvalg produkter og byggesystemer i tre, og tilpasser oss dine behov.

Våre leveranser

Vi har lang erfaring og bred kompetanse på trekonstruksjoner og prosjektering av alle typer bygg.

Vi har fokus på bærekraft

En bærekraftig byggeprosess starter med trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier.

Kompetansepartner

Vi er din kompetansepartner for prosjektering av trekonstruksjoner, og vi har fagkunnskapen du trenger når du skal bygge i tre.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle