Bygd smart. På naturlig vis.

Lager og hall

Bygg lager og hall med trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier

Bygg lager og hall raskt og effektivt med tre

Når behovet for et nytt lager eller hall melder seg, er kanskje tid og kostnader en faktor. Da er prefabrikkerte trekonstruksjoner løsningen. Det er raskt, enkelt og kostnadsbesparende. Samtidig er tre et fleksibelt materiale med høy styrke som gir deg fleksibilitet til å få et bygg som passer dine behov. Trekonstruksjoner er også et godt utgangspunkt for et godt inneklima. Det har både evnen til å absorbere og frigjøre fukt og det er akustikk dempende. For lager og hall er dette egenskaper av betydelig verdi.

Vi skreddersyr lager og haller i tre i alle størrelser

Enten du har behov for et lager eller en hall, har vi løsningen. Vi konstruerer og leverer prefabrikkerte trekonstruksjoner tilpasset ditt bruk og behov. Løsninger knyttet til funksjonalitet og fleksibilitet blir ivaretatt og ikke minst tar vi hensyn til dine kostnadsrammer.

Med fokus på sirkulærøkonomi har vi utviklet trekonstruksjoner for å ivareta ditt bygg for fremtidige behov. Dersom du ønsker det kan vi hjelpe deg med å finne løsninger til ditt lager eller hall som gjør det mulig å demontere, flytte eller benytte ditt bygg til et annet formål.

Ombruk av trekonstruksjoner

Bygg i tre er praktisk og kostnadseffektivt

Når man velger prefabrikkerte løsninger, er det enkelt å kontrollere kostnader. Våre ingeniører konstruerer bygg med fokus på optimalisering både av råvarebruk og produksjon. I tillegg er prefabrikkerte trekonstruksjoner enkelt og raskt å montere. Dette reduserer byggetiden og veien til et tett bygg klart til bruk er kort.

Fordeler med å bygge i tre

Miljøvennlig

Godt inneklima

Lyddempende

Høy styrke med lav vekt

Fleksibelt materiale

Prosjekter

Ytre Enebakk skole
Næringsbygg

Ytre Enebakk Skole

Til denne flotte skolen gikk arkitektfirmaet Planforum av med seieren i en pris- og designkonkurranse i samarbeid med Betongmast.

Les mer »
Moxy Marriot Bergen bygget i tre
Næringsbygg

Moxy Marriot Bergen

Da Marriot skulle bygge et miljøsertifisert Moxy-hotell i Bergen fikk ARE Treindustrier oppdraget med å levere klimavegger i tre. Hele 2800 m2 med yttervegg, inkludert vinduer ble produsert og levert.

Les mer »

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.