Bygd smart. På naturlig vis.

Moxy Marriot Bergen

Da Marriot skulle bygge et miljøsertifisert Moxy-hotell i Bergen fikk ARE Treindustrier oppdraget med å levere klimavegger i tre. Hele 2800 m2 med yttervegg, inkludert vinduer ble produsert og levert.
Prosjekt:Moxy Marriot Bergen
Leveranse:Yttervegg-elementer
Arkitekt:Paal J. Kahrs Arkitekter AS
Byggherre:G.C. Rieber Eiendom AS
Utførende:Veidekke Entreprenør AS
Byggeår:2020

Et miljøsertifisert næringsbygg

Moxy er Marriot-kjedens lekende og stilfulle merkevare som tilbyr gjestene alt de vil ha og ikke vil ha. Da et Moxy-hotell skulle bygges i Bergen skulle det profileres etter dette konseptet naturligvis. Det var GC Rieber Eiendom i samarbeid med Veidekke som fikk oppdraget om å bygge dette flotte hotellet. I tillegg til et lekkert design, med en fantastisk beliggenhet ytterst på kaikanten sentralt i Bergen, skulle bygget også miljøsertifiseres etter standarden BREEAM-NOR Very Good.

Ved ferdigstillelse skulle hotellet bestå av 199 rom med et totalareal på 7,800 m2 fordelt på seks etasjer. Fasaden med materialer og farger skulle stå i stil med nabobygget «Skipet».

Vår leveranse

Leveransen bestod av ca. 2800 m2 yttervegg innfyllselementer med vindtetting og ferdig innsatte vinduer. Spesielt for bygget er de buede veggene ut mot sjøen som krevde nøyaktighet i både prosjekteringen, produksjonen og monteringen av elementene.

 

 

Bilder fra prosjektet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle