Bygd smart. På naturlig vis.

Boligblokk

Bygg boligblokk i tre med trekonstruksjoner fra ARE Treindustrier

Bygg boligblokk i tre – det smarte og moderne valget for fremtiden

Planlegger du et boligprosjekt med blokker og ønsker å bygge i tre? Å bygge boligblokk i tre er både effektivt, klimavennlig og fremtidsrettet. Treets egenskaper gir deg utallige muligheter for utforming, det er fleksibelt og smidig. Og treets naturlige styrke sørger for at ditt bygg er laget for fremtiden.

Din kompetansepartner for trygge trekonstruksjoner for blokker

Vår styrke er skreddersøm. Med kompetanse og erfaring skreddersyr våre ingeniører produkter og løsninger for din boligblokk. I samarbeid med deg utvikler vi også konsepter for boligblokker for opptil fire etasjer og brannklasse 2. I tillegg kan vi levere brannklasse 3 til ditt bygg uten bærende elementer eller ved å branndimensjonere bærende konstruksjoner. Våre erfarne ingeniører sørger for å optimalisere bærekonstruksjoner og minimerer grensesnitt slik at du kan bygge trygge boligblokker i tre.

Miljøkravene til bygg og anlegg blir stadig strengere og krever at man velger miljøvennlige og bærekraftige alternativer. Her har allerede tre en fordel med sine naturlige egenskaper. Tre har også en positiv effekt på inneklima i bygg. Men tre innehar en fantastisk styrke og fleksibilitet som gir deg som utbygger utallige muligheter i funksjon og design. Når du velger tre, velger du ikke bare et klimavennlig materiale som bidrar positivt til miljøet du skal bygge i, du kan også skape noe unikt og moderne.

Hvorfor bygge boligblokk i tre?

Å bygge i tre sparer deg for tid og unødvendige kostnader

Ved å velge prefabrikkerte trekonstruksjoner blir meste av byggeprosessen gjort før materialene kommer til byggeplass. I stedet får du ferdig dimensjonert og nøyaktig konstruerte byggesett som er enkle og effektive å montere. På den måten reduseres byggetiden som igjen har en positiv effekt på prosjektregnskapet ditt.

Fordeler med å bygge i tre

Miljøvennlig

Godt inneklima

Lyddempende

Høy styrke med lav vekt

Fleksibelt materiale

Prosjekter

Vannkunsten boligprosjekt - komplekse takstol konstruksjoner fra ARE
Boligblokk

Vannkunsten B6A

Bjørvikas mest særegne boligprosjekt, Vannkunsten, har et unikt design og arkitektur. Den spesielle arkitektoniske formen krevde spesialkonstruerte takverk og ARE Treindustrier fikk oppdraget.

Les mer »
Kaupanger Kvartalet i Mysen
Boligblokk

Kaupangerkvartalet i Mysen

Da Kaupangerkvartalet i Mysen skulle tegnes og planlegges var det med en idé om å tilføre Mysen et nytt uterom i god kvalitet. Til prosjektet leverte ARE Treindustrier klimaveggselementer og precut.

Les mer »

Fremtiden bygges i tre.

På naturlig vis.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.