Bygd smart. På naturlig vis.

Din kompetansepartner når du skal bygge i tre

Trebygg er fremtiden og vi er stolte av å være en av Norges fremste leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Dette er vårt DNA.  Sammen med våre kunder og partnere har vi prosjektert og produsert boliger, hytter, blokker, næringsbygg, landbruksbygg, og lagerhaller i tre til en rekke kunder. Vi sørger for rett produkt på rett sted. Med oss på laget, er det kun fantasien som setter stopper for ditt neste bygg. Bygd smart. På naturlig vis.

Erfaren leverandør av trekonstruksjoner med bred kompetanse

Vår leveranse inkluderer både prosjektering og produksjon av komplette trekonstruksjoner og enkeltprodukter i tre.  Vårt brede sortiment av produkter i tre strekker seg fra massivtre, til prefabrikkerte elementer til vegg, gulv og tak, til pre-cut og spikerplatekonstruksjoner. Ved å kombinere tradisjonelle trekonstruksjoner og byggemetoder med innovative løsninger får du mange muligheter. Sammen med deg finner vi løsninger som imøtekommer dine behov for design, kostnader, kvalitet og funksjonalitet – naturligvis.

Åsliveien 4, enebolig bygd i tre

Enebolig og hytter

Vi produserer og leverer trekonstruksjoner som takstoler, bjelkelag, prefabrikkerte elementer til vegg, gulv og tak, med mer i høy kvalitet til både enebolig og hytte tilpasset ditt design, behov og mål.

Boligblokker

Vi skreddersyr og utvikler trekonstruksjonskonsepter til din boligblokk. Våre ingeniører jobber sammen med deg for å finne de beste løsningene.

Moxy Marriot Bergen trebygg

Næringsbygg

Med våre trekonstruksjoner finnes det få begrensninger for design og funksjonalitet. Vi har erfaring med næringsbygg til skoler, barnehager, kontorbygg, forretningsbygg m.m. 

Dysteland Hovedgård

Landbruksbygg

Å bygge i tre er et godt valg i landbruksnæringen. Vi har lang og bred erfaring med denne type bygg. Våre leveranser og skalerbare konstruksjoner skreddersys for både nåtid og fremtidige behov.  

Ytre Enebakk Skole - Gymsal i tre

Lager og hall

Vi skreddersyr trekonstruksjoner til både lager og haller. Med prefabrikata går byggeprosjektet raskt og det er kostnadseffektivt. 

Tribune, atrium med mer i tre

Spesialkonstruksjoner

Vi kan konstruere tribuner, atrium og tilsvarende på forespørsel. 

Grønne bygg og energismarte løsninger

Bærekraft og innovasjon er viktige fokusområder i ARE Treindustrier og en del av vår bedriftsstrategi. Derfor jobber våre ingeniører kontinuerlig, sammen med både kunder, arkitekter og andre samarbeidspartnere, med å finne nye, smarte og grønne løsninger for fremtidens bygg. Sammen sørger vi for rett produkt til rett tid og sted.

Våre energismarte løsninger

 • Tre-elementer tilrettelagt for solceller.
 • Carporter og garasjer tilrettelagt for solceller.
 • Elementer tilrettelagt for tykkere isolasjon.
 • Detaljer som hindrer brudd av dampsperre i etasjeskiller og ved flate kompakte tak.
 • Spesialkonstruksjoner i tre

  Når du trenger noe utenom det vanlige, kan vår kompetanse og erfaring komme til nytte. Vi kjenner treets egenskaper og muligheter, dette kombinert med vår fleksibilitet rundt design og geometri kan vi løse de fleste behov. Trekonstruksjoner til tribuner, atrium eller annet kan konstrueres etter byggets behov. Gi oss utfordringen og vi løser det på naturlig vis.

  Din partner for trygge, smidige og bærekraftige byggeprosesser - Naturligvis!

  Ta kontakt med oss

  Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.