Din kompetansepartner når du skal bygge i tre

Trebygg er fremtiden og vi er stolte av å være en av Norges fremste leverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Dette er vårt DNA.  Sammen med våre kunder og partnere har vi prosjektert og produsert boliger, hytter, blokker, næringsbygg, landbruksbygg, og lagerhaller i tre til en rekke kunder. Vi sørger for rett produkt på rett sted. Med oss på laget, er det kun fantasien som setter stopper for ditt neste bygg. Bygd smart. På naturlig vis.

Vi har bred erfaring og kompetanse med trekonstruksjoner til alle type bygg

Vår leveranse inkluderer både prosjektering og produksjon av komplette trekonstruksjoner og enkeltprodukter i tre.  Vårt brede sortiment av produkter i tre strekker seg fra prefabrikkerte byggelementer til vegger, gulv og tak, til prekuttede systemer og spikerplatekonstruksjoner. Vi kan også levere massivtre konstruksjoner der det er ønskelig. Ved å kombinere tradisjonelle trekonstruksjoner og byggemetoder med innovative løsninger får du mange muligheter. Sammen med deg finner vi løsninger som imøtekommer dine behov for design, kostnader, kvalitet og funksjonalitet – naturligvis.

Åsliveien 4, enebolig bygd i tre

Enebolig og hytter

Vi leverer trekonstruksjoner tilpasset ditt design, behov og dimensjoner. Enten du har behov for komplette konstruksjonspakker, byggelementer, PreCut vegger, eller enkelt produkter som takstoler, bjelkelag, hulldekke med mer. 

Studentboliger på Remmen, bygg i tre

Boligblokker

Vi prosjekterer og leverer bærekonstruksjoner for boligblokker opptil fire etasjer og brannklasse 2. 

Moxy Marriot Bergen trebygg

Næringsbygg

Med våre trekonstruksjoner finnes det få begrensninger for design og funksjonalitet. Vi har erfaring med næringsbygg til skoler, barnehager, kontorbygg, forretningsbygg m.m. 

Dysteland Hovedgård

Landbruksbygg

Vi har lang og bred erfaring med landbruksbygg i tre. Våre konstruksjoner skreddersys dine behov for design og funksjonalitet, og tilpasses ønsket ferdighetsgrad. 

Ytre Enebakk Skole - Gymsal i tre

Lager og hall

Vi prosjekterer og leverer trekonstruksjoner til både lager og haller i alle størrelser. 

Tribune, atrium med mer i tre

Spesialkonstruksjoner

Vi kan konstruere tribuner, atrium og tilsvarende på forespørsel. 

Grønne bygg og energismarte løsninger

Bærekraft og innovasjon er viktige fokusområder i ARE Treindustrier og en del av vår bedriftsstrategi. Våre ingeniører jobber kontinuerlig sammen med både kunder, arkitekter og andre samarbeidspartnere, for å finne nye, smarte og grønne løsninger for fremtidens bygg. Sammen sørger vi for rett produkt til rett tid og sted.

Våre energismarte løsninger

 • Tre-elementer tilrettelagt for solceller.
 • Carporter og garasjer tilrettelagt for solceller.
 • Elementer tilrettelagt for tykkere isolasjon.
 • Detaljer som hindrer brudd av dampsperre i etasjeskiller og ved flate kompakte tak.
 • Spesialkonstruksjoner i tre

  Når du trenger noe utenom det vanlige kan vår kompetanse og erfaring komme til nytte. Vi kjenner treets egenskaper og muligheter, og ved å kombinere det med vår fleksibilitet på design og geometri, kan vi løse de fleste behov. Trekonstruksjoner til tribuner, atrium, eller annet kan konstrueres etter byggets behov. Gi oss utfordringen og vi løser det på naturlig vis.

  Se også

  Produkter og byggesystemer

  Vi har et bredt utvalg produkter og byggesystemer i tre, og tilpasser oss dine behov.

  Kompetansepartner

  Vi er din kompetansepartner for prosjektering av trekonstruksjoner, og vi har fagkunnskapen du trenger når du skal bygge i tre.

  Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser - Naturligvis!

  Ta kontakt med oss

  Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.