Bygd smart. På naturlig vis.

Din kompetansepartner når du skal bygge i tre

Mange års erfaring og kompetanse gjør oss til en av Norges ledende leverandør og produsent av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Vi har fokus på å gi deg rett produkt til rett tid, og sammen med deg finner vi løsninger som møter dine behov for design, funksjonalitet og kostnadsrammer. Bygd smart. På naturlig vis.

Vi har bred erfaring og kompetanse med trekonstruksjoner til alle type bygg

Som kompetansepartner kan vi hjelpe deg med prefabrikkerte trekonstruksjoner til de fleste typer bygg. Vi kan bidra med både enkeltprodukter eller komplette byggesystemer, prosjektert og produsert i henhold til ditt byggeprosjekt, uansett type bygg.

Åsliveien 4, enebolig bygd i tre

Enebolig og hytter

Vi leverer trekonstruksjoner tilpasset ditt design, behov og dimensjoner. Enten du har behov for komplette konstruksjonspakker, byggelementer, PreCut vegger, eller enkelt produkter som takstoler, bjelkelag, hulldekke med mer. 

Studentboliger på Remmen, bygg i tre

Boligblokker

Vi prosjekterer og leverer bærekonstruksjoner for boligblokker opptil fire etasjer og brannklasse 2. 

Moxy Marriot Bergen trebygg

Næringsbygg

Med våre trekonstruksjoner finnes det få begrensninger for design og funksjonalitet. Vi har erfaring med næringsbygg til skoler, barnehager, kontorbygg, forretningsbygg m.m. 

Dysteland Hovedgård

Landbruksbygg

Vi har lang og bred erfaring med landbruksbygg i tre. Våre konstruksjoner skreddersys dine behov for design og funksjonalitet, og tilpasses ønsket ferdighetsgrad. 

Ytre Enebakk Skole - Gymsal i tre

Lager- og flerbrukshall

Vi prosjekterer og leverer trekonstruksjoner til både lager og ulike haller i alle størrelser. 

Tribune, atrium med mer i tre

Spesialkonstruksjoner

Vi kan konstruere tribuner, atrium og tilsvarende på forespørsel. 

Referanseprosjekter

Elvekanten næringsbygg og leiligheter
Næringsbygg

Elvekanten næringsbygg og leiligheter

Midt i Førdes handels- og servicesenter, ved elven Jølstra, finner du Elvekanten. Et byggeprosjekt med både næringsbygg og leiligheter. Foruten å skape et bygg som spiller på lag med Førde og Jølstra, har Elvekanten blitt bygd med høye krav til passivhus-standard i TEK 17. Med det blir dette et særs energieffektivt bygg, og et signalbygg i regionen som bidrar til trivsel og et attraktivt nærmiljø i Førde.

Les mer »
Den Sorte Havre - Tveter Gård
Landbruksbygg

Tveter Gård – Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold dyrkes og produseres Den Sorte Havre i moderne lager-, produksjons-, og korntørkeanlegg i tre, prosjektert og produsert av ARE Treindustrier i samarbeid med byggherre. Her er bilder og historien om prosjektet.

Les mer »
Vik Skog - Eneboliger bygge i tre av Follohus
Enebolig

Vik skog

Med naturskjønne omgivelser som utgangspunkt ble Vik skog et byggeprosjekt hvor eneboligene og naturen skulle gå i ett. Med det ble også valget av tre som materiale naturlig. Resultatet ble et byggeprosjekt med 82 eneboliger bygget i tre med høy kvalitet og moderne arkitektur.

Les mer »

Spesialkonstruksjoner i tre

Når du trenger noe utenom det vanlige kan vår kompetanse og erfaring komme til nytte. Vi kjenner treets egenskaper og muligheter, og ved å kombinere det med vår fleksibilitet på design og geometri, kan vi løse de fleste behov. Trekonstruksjoner til tribuner, atrium, eller annet kan konstrueres etter byggets behov. Gi oss utfordringen og vi løser det på naturlig vis.

Grønne bygg og energismarte løsninger

Bærekraft og innovasjon er viktige fokusområder i ARE Treindustrier og en del av vår bedriftsstrategi. Våre ingeniører jobber kontinuerlig sammen med både kunder, arkitekter og andre samarbeidspartnere, for å finne nye, smarte og grønne løsninger for fremtidens bygg. Sammen sørger vi for rett produkt til rett tid og sted.

Våre energismarte løsninger

Se også

Produkter og byggesystemer

Vi har et bredt utvalg produkter og byggesystemer i tre, og tilpasser oss dine behov.

Kompetansepartner

Vi er din kompetansepartner for prosjektering av trekonstruksjoner, og vi har fagkunnskapen du trenger når du skal bygge i tre.

Din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser - Naturligvis!

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål og trenger råd og bistand til ditt prosjekt? Da kan du kontakte oss direkte.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle