Bygd smart. På naturlig vis.

Siste nytt

Lær mer om bygging i tre. Vi deler vår fagkunnskap og erfaring med glede

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
Geir Magne Kvamme, produksjonsmedarbeider i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Fra produksjonsmedarbeider til produksjonsplanlegger

Siden Geir Magne Kvamme var 19 år, har han jobbet i ARE Treindustrier. Først som produksjonsmedarbeider, og nå 15 år og flere stillinger senere, jobber han som produksjonsplanlegger i Kaupanger. Dette er hans reise i ARE Treindustrier.

Les mer »
Larus Danielson, avdelingsleder på takstolproduksjon i ARE Treindustrier - Kaupanger
Arbeidsliv

Fra møbelsnekkeri til takstolproduksjon

Lárus Daníelsson, også kalt Lalli, er fra Island og kom til Norge i 2014 fordi kona ønsket å gjøre noe nytt. De hadde bodd på samme plass hele livet, og da var det bare å kjøre på, sier han. Da havnet de innerst i en fjord på Vestlandet, nærmere bestemt Lærdal. Det er vi glade for, for i dag pendler han daglig over fjorden til jobben som arbeidsleder i takstolproduksjon vår i Kaupanger.

Les mer »
Ida Nordengen Berntzen, sivilingeniør i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Sivilingeniør med fordypning i trekonstruksjoner

Med utdannelsen Sivilingeniør bygg og med fordypning i trekonstruksjoner, er jobben som Prosjektingeniør i ARE Treindustrier perfekt match for Ida Nordengen Berntzen. Her får hun jobbe med trekonstruksjoner og fordype seg i mange ulike byggeprosjekter sammen med likesinnede ingeniør kollegaer.

Les mer »

Vi bygger fremtiden i tre. På naturlig vis!

Følg med på ARE Treindustrier

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter rett i innboksen. Naturligvis!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.