Bygd smart. På naturlig vis.

Hva og hvorfor skal du velge PreFab?

prefabrikkerte elementer til byggeplass
I enhver byggeprosess er det mange krav og hensyn som skal ivaretas med tanke på budsjett, fremdrift, HMS, kvalitet og miljø. Mange fag skal koordineres, og planlegging kan være krevende. For å forenkle byggeprosessen kan det være et alternativ å velge PreFab.

 

Hva og Hvorfor PreFab?

Det er mange gode grunner til å velge PreFab. Ved bruk av PreFab vil vår ingeniøravdeling prosjektere leveransen, før denne produseres ferdig i fabrikk. Denne prosessen sikrer en dokumentert, optimalisert og tilpasset leveranse som forkorter byggetiden på byggeplass betraktelig. I tillegg til å øke din kapasitet og effektivisere byggeprosessen, bidrar PreFab til å redusere din risiko. I sum betyr dette økt lønnsomhet for deg. ARE Treindustrier har et klart kundeløfte. Vi skal være din partner for smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser. Og hva betyr dette for deg?

Smidige byggeprosesser

En åpenbar grunn til å velge prefabrikkerte løsninger er at det reduserer byggetiden, noe som øker din kapasitet. Videre, i prosjekteringsfasen optimaliseres konstruksjonen med fokus på effektiv utnyttelse av både material- og produksjonsressurser, i tillegg til utstrakt koordinering med andre fag som sikrer økt samhandling og flyt i prosessen. Dette innebærer at du som kunde er i stand til å utnytte dine ressurser mer effektivt både med tanke på kapital, ansatte, råvarer og tid.

Trygge byggeprosesser

Det er mye som kan gå galt i et byggeprosjekt. Ulike kilder til risiko kan blant annet være pris, mengde, framdrift, kvalitet, manglende samhandling og HMS. En stor del av ARE Treindustriers verdileveranse er å skape trygghet og redusere våre kunders risiko ved å ta et større ansvar i byggeprosessen. Gjennom å ta et større ansvar avlaster vi deg for risiko, og dette betyr økt lønnsomhet for deg. ARE er spesialisert til å ivareta dette ansvaret, gjennom en tilpasset organisasjon, systemstøtte og ikke minst kompetanse og erfaring.

Bærekraftige byggeprosesser

Byggenæringen har et stort ansvar for å bidra i klimakampen. Tre er et naturlig og fornybart materiale med mange muligheter, og å øke bygging i tre er en viktig del av løsningen for en grønnere næring. Videre, med PreFab blir materialforbruket optimalisert som en del av planleggingsfasen, noe som reduserer svinn og gir god utnyttelse av råvarene. I tillegg unngår du kapp og avfall på byggeplassen. I ARE Treindustrier benyttes kortreist trevirke og miljøsertifisert tømmer i produksjonen.

Din totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner

Som totalleverandør av løsninger i tre er vi med deg hele veien fra planlegging av prosjektet, til modellering, dimensjonering, og koordinering med andre fag, til produksjon og leveranse.

Med vårt brede utvalg av produkter og løsninger i tre, kan vi møte dine behov, både på funksjon og design, og levere prefab løsninger til din byggeplass ferdig dokumentert. Slik får du rett produkt til rett sted og tid.

Vi bygger for fremtiden, på naturlig vis.

 

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Kubbegulv - Foto: Vill Opp AS
Nyhet

Fra avkapp i ARE Treindustrier til oppsirkulert kubbegulv

VILL-OPP tar tregulv til nye høyder når de skaper vakre gulv av avkapp. Ved å bruke endene fra restene på konstruksjonsvirket fra ARE Treindustrier og deretter stifte disse sammen, får man en gulvflis av treklosser med endeveden opp. Resultatet er flotte og slitesterke tregulv med et unikt preg.

Les mer »

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle