Bygd smart. På naturlig vis.

Siste nytt

Lær mer om bygging i tre. Vi deler vår fagkunnskap og erfaring med glede

Bruk av takstol og gitterdragere i større bygg
Fagartikkel

Bruk av takstoler og gitterdragere i større bygg med brannkrav

Hvordan kan takstoler og gitterdragere brukes i større bygg samtidig som man møter brannkravene? I denne artikkelen gir Hans Martin Andersen, Direktør konstruksjoner og produktutvikling, i ARE Treindustrier deg et innblikk på buntede takstoler og lange spenn.

Les mer »
Vannkunsten boligprosjekt, komplekse takkonstruksjoner i tre
Nyhet

Stolt leverandør av komplekse takkonstruksjoner

Vannkunsten boligprosjekt er et byggeprosjekt med unik arkitektur. Dets takkonstruksjoner krevde skreddersøm og solid kompetanse og erfaring innen konstruksjon og byggeteknikk. ARE Treindustrier er stolte av å få være med å løse disse takkonstruksjonene på oppdrag fra AF-gruppen.

Les mer »
Bjelkelag som etasjeskiller
Fagartikkel

Vindavstivning og forankring i mindre bygg

Med tiden har nye byggetekniske løsninger og krav om tettere bygg og mer isolasjon brakt frem nye produkter. Med dette har også mye av de gamle byggeskikkene forsvunnet, sammen med gode løsninger til avstivning og forankring i mindre bygg. Men det har ikke blitt mindre viktig. Mindre bygg stiller også krav til vindavstivning og forankring og det er viktig at man tenker grundig gjennom hva som skal til for å ivareta konstruksjonens stabilitet.

Les mer »
Hulldekke og gitterbjelker i tre
Fagartikkel

Løsninger for kompakttak med gitterbjelker i tre

Ved bygging av tretak med fallisolasjon er en vanlig feil at dampsperren mellom bjelkene brytes. Det er dog viktig at plasten bevares hel. I samabeid med Sintef har vi utviklet en løsning hvor dampsperren kan føres hel rundt gitterbjelken uten å brytes.

Les mer »

Vi bygger fremtiden i tre. På naturlig vis!

Følg med på ARE Treindustrier

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter rett i innboksen. Naturligvis!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle