Inngår partnerskap med Sarpsborg Næringsforening

Inngår partnerskap med Sarpsborg Næringsforening
Samarbeid og kompetanseutvikling er i fokus når Mariann Karlsen i Sarpsborg Næringsforening og Marthe Lie i ARE Treindustrier nå har inngått partnerskap.

Da beslutningen om å opprette et nytt prosjektkontor i Sarpsborg ble tatt, var nærhet til både nåværende og fremtidige ansatte viktig. En annen viktig faktor, var nærhet til likesinnede aktører i bransjen.

Med sine sentrale beliggenhet i Nedre Glomma regionen har Sarpsborg blitt et knutepunkt i gamle Østfold og er i dag hjemmet til mange bedrifter og arbeidsplasser. For å fortsette denne positive utviklingen slo man i 2014 sammen Vekst i Sarpsborg og Sarpsborg Håndverks- og Industriforening og opprettet Sarpsborg Næringsforening (SN). En forening som blant annet har til formål å fremme Sarpsborg som den foretrukne Østfold-kommunen for utvikling, etablering og vekst for industri, handel og kunnskapsbedrifter.

En viktig møteplass for oss

Med samarbeid og kompetanseutveksling i fokus var det naturlig for oss å inngå partnerskap med Sarpsborg Næringsforening, sier Marthe Lie, Konsernsjef i ARE Treindustrier. Vi ser at dette er en perfekt arena og møteplass for formidling og deling av kunnskap. I tillegg får vi mulighet til å møte andre aktører både innenfor vår bransje, og også andre industrielle aktører. Og ikke minst er dette en arena våre ansatte også får mulighet til å delta i faggrupper både for å lære og dele.

ARE er en spennende produksjonsbedrift, med dyktige fagfolk innen ulike profesjoner som vil være en viktig bidragsyter både når det gjelder arbeidsplasser og kompetanse i utviklingen av Sarpsborgregionens næringsliv. Sarpsborg Næringsforening er svært fornøyde med å ha fått ARE med på laget som en strategisk samarbeidspartner, sier Mariann Karlsen, Daglig Leder i Sarpsborg Næringsforening.

Vi er i godt selskap

ARE Treindustrier er i godt selskap med Frigaard Gruppen AS, GG Gruppen AS, Ove Skår AS, Sweco Norge AS, Østfold Energi AS og mange flere i Sarpsborg Næringsforening og vi ser frem til å bli bedre kjent med de andre aktørene.

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »