Bygd smart. På naturlig vis.

Inngår partnerskap med Sarpsborg Næringsforening

Inngår partnerskap med Sarpsborg Næringsforening
Samarbeid og kompetanseutvikling er i fokus når Mariann Karlsen i Sarpsborg Næringsforening og Marthe Lie i ARE Treindustrier nå har inngått partnerskap.

Da beslutningen om å opprette et nytt prosjektkontor i Sarpsborg ble tatt, var nærhet til både nåværende og fremtidige ansatte viktig. En annen viktig faktor, var nærhet til likesinnede aktører i bransjen.

Med sine sentrale beliggenhet i Nedre Glomma regionen har Sarpsborg blitt et knutepunkt i gamle Østfold og er i dag hjemmet til mange bedrifter og arbeidsplasser. For å fortsette denne positive utviklingen slo man i 2014 sammen Vekst i Sarpsborg og Sarpsborg Håndverks- og Industriforening og opprettet Sarpsborg Næringsforening (SN). En forening som blant annet har til formål å fremme Sarpsborg som den foretrukne Østfold-kommunen for utvikling, etablering og vekst for industri, handel og kunnskapsbedrifter.

En viktig møteplass for oss

Med samarbeid og kompetanseutveksling i fokus var det naturlig for oss å inngå partnerskap med Sarpsborg Næringsforening, sier Marthe Lie, Konsernsjef i ARE Treindustrier. Vi ser at dette er en perfekt arena og møteplass for formidling og deling av kunnskap. I tillegg får vi mulighet til å møte andre aktører både innenfor vår bransje, og også andre industrielle aktører. Og ikke minst er dette en arena våre ansatte også får mulighet til å delta i faggrupper både for å lære og dele.

ARE er en spennende produksjonsbedrift, med dyktige fagfolk innen ulike profesjoner som vil være en viktig bidragsyter både når det gjelder arbeidsplasser og kompetanse i utviklingen av Sarpsborgregionens næringsliv. Sarpsborg Næringsforening er svært fornøyde med å ha fått ARE med på laget som en strategisk samarbeidspartner, sier Mariann Karlsen, Daglig Leder i Sarpsborg Næringsforening.

Vi er i godt selskap

ARE Treindustrier er i godt selskap med Frigaard Gruppen AS, GG Gruppen AS, Ove Skår AS, Sweco Norge AS, Østfold Energi AS og mange flere i Sarpsborg Næringsforening og vi ser frem til å bli bedre kjent med de andre aktørene.

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Kubbegulv - Foto: Vill Opp AS
Nyhet

Fra avkapp i ARE Treindustrier til oppsirkulert kubbegulv

VILL-OPP tar tregulv til nye høyder når de skaper vakre gulv av avkapp. Ved å bruke endene fra restene på konstruksjonsvirket fra ARE Treindustrier og deretter stifte disse sammen, får man en gulvflis av treklosser med endeveden opp. Resultatet er flotte og slitesterke tregulv med et unikt preg.

Les mer »

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle