Bygd smart. På naturlig vis.

Siste nytt

Lær mer om bygging i tre. Vi deler vår fagkunnskap og erfaring med glede

Ida Nordengen Berntzen, sivilingeniør i ARE Treindustrier
Arbeidsliv

Sivilingeniør med fordypning i trekonstruksjoner

Med utdannelsen Sivilingeniør bygg og med fordypning i trekonstruksjoner, er jobben som Prosjektingeniør i ARE Treindustrier perfekt match for Ida Nordengen Berntzen. Her får hun jobbe med trekonstruksjoner og fordype seg i mange ulike byggeprosjekter sammen med likesinnede ingeniør kollegaer.

Les mer »
løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »
prefabrikkerte elementer til byggeplass
Aktuelt

Hva og hvorfor skal du velge PreFab?

I enhver byggeprosess er det mange krav og hensyn som skal ivaretas med tanke på budsjett, fremdrift, HMS, kvalitet og miljø. Mange fag skal koordineres, og planlegging kan være krevende. For å forenkle byggeprosessen kan det være et alternativ å velge PreFab.

Les mer »
bygg i tre med ARE Treindustrier
Aktuelt

Gode nyheter for de som vil bygge i tre

Etter snart tre år med svært høye trelastpriser ser vi nå at prisene på trelast faller. Prisnivået er nå omtrent det samme som før da pandemien brøt ut, sier Ole Kristian Lund, styreleder i ARE Treindustrier. Lund viser til den amerikanske børsindeksen for trelastpriser.

Les mer »

Vi bygger fremtiden i tre. På naturlig vis!

Følg med på ARE Treindustrier

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter rett i innboksen. Naturligvis!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle