Bygd smart. På naturlig vis.

Dagsturhytter Hordaland

Når målet er å få folk ut på tur, hva er vel bedre enn å tilby dagsturhytter? Våren 2022 skal 56 dagsturhytter stå klare i Vestland Fylke. ARE Treindustrier er stolt leverandør av spesialtilpassede takstoler til prosjektet.
Prosjekt:Dagsturhytter Hordaland
Leveranse:Takstoler
Arkitekt:Rojo Arkitekter
Byggherre:Vestland Fylkeskommune
Utførende:Stad Kystbygg
Byggeår:2020-2021

Flotte dagsturhytter i tre, flotte turmål og møteplasser

Utgangspunktet for ideen om dagsturhytter» var fylkeskommunen sitt mål om at alle i fylket skal ha mulighet til å være i fysisk aktivitet hver dag. Nå står 38 hytter ferdige, og våren 2022 skal det være totalt 56 dagsturhytter i nye Vestland fylke. På hjemmesiden til Vestlands Fylkeskommune forteller leder for styringsgruppen i prosjektet, Alexander Fosse Andersen, «vi har eit sterkt ønske om å få fleire i fysisk aktivitet, noko som er viktig for folkehelsa. Dagsturhyttene i Sogn og Fjordane er ein suksess i så måte. Dei er gode turmål og møteplassar, og bidreg til at fleire i alle aldrar kjem seg ut på tur».

Stolt leverandør av spesialtilpassede takstoler

ARE Treindustrier Kaupanger har levert takstoler til 33 hytter, og er stolte av å kunne være med på å bidra inn i et så spennende og viktig prosjekt som dette!

Bilder fra prosjektet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle