Bygd smart. På naturlig vis.

Remmen studentboliger

Med 16 etasjer og 50 meter i høyde blir studentboligene ved Remmen i Halden "verdens høyeste studentbolig" i massivtre. Byggets design krevde buede veggelementer til hjørnene og ARE Treindustrier fikk oppdraget.
Prosjekt:Remmen Studentboliger i Halden
Leveranse:Buede veggelementer til hjørnene av bygget
Arkitekt:Stenseth Grimsrud Arkitekter
Byggherre:Studenskipnaden i Østfold
Utførende:AF-Gruppen
Byggeår:2020/2021

Verdens høyeste studentbolig i massivtre

Da studentskipnaden i Østfold hadde behov for å øke antall studentboliger gikk byggeoppdraget til AF-gruppen. Arkitektene bak bygget var Stenseth Grimsrud. Resultatet ble en 16 etasjers høy blokk bestående av 213 studentboliger.

Med denne blokken tok AF-gruppen massivtre til nye høyder. Totalt inngår det 2000 kubikkmeter massivtre i konstruksjonen og det strekker seg 50 meter over bakken. Byggets design har buede veggelementer i hjørnene og det er dette ARE Treindustrier har levert til prosjektet.

Første veggelement passet som hånd i hanske med avtalt toleranse mot massivtre på begge sider, forteller prosjektleder Jon Andre Kristiansen i ARE Treindustrier.

 

 

 

Bilder fra prosjektet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle