Bygd smart. På naturlig vis.
fra Jatak til ARE Treindustrier

Fra Jatak til ARE Treindustrier

Jatak-selskaper under ARE Treindustrier samles under felles profil og merkenavn for å tydeliggjøre et samlet og sterkt kompetansemiljø innen prefabrikkerte trekonstruksjoner. Les mer om endringene her.

Ny visuell identitet for virksomhetene i ARE Treindustrier

Fra 1.februar samler ARE Treindustrier AS sin virksomhet under en felles profil og merkevare, og går med det fra Jatak til ARE Treindustrier. Endringene blir gjort for å tydeliggjøre en samlet gruppe og et sterkt kompetansemiljø innen industrielt trebyggeri som drar nytte av hverandre på tvers av alle avdelinger i hele selskapet.

ARE Treindustrier AS eies av selskapene Are Brug AS, Jatak Bergen AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS, og det er disse selskapene som nå samles under felles flagg som ARE Treindustrier.

Jatak- Kaupanger, Bergen, Ringsaker og Are Brug bytter navn og logo

Med endringene om en felles merkevare følger også en navnendring for våre avdelinger. Dette har ingen praktisk betydning for kunder. Våre kunder er vårt største fokus og vil fortsette å utvikle og levere mer av det vi kan best; Helhetlige og spesialtilpassede konstruksjoner i tre og mer effektive løsninger på byggeplass. Du møter de samme menneskene når du tar kontakt med oss.

Om ARE Treindustrier

Vi er en partner som gjennom bredt produktsortiment, sterk prosjekteringskompetanse og tett samarbeid med deg utvikler smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser. Slik skaper vi lønnsomhet og konkurransekraft for deg og dine byggeprosjekter. Bygd smart på naturlig vis

Om Jatak-alliansen

ARE Treindustrier er en del av Jatak-alliansen. Jatak-alliansen er en allianse av selvstendige og uavhengige bedrifter som utvikler, prosjekterer og produserer konstruksjoner for bygging i tre, slik at du som kvalitetsbevisst kunde skal nyte godt av innovative og effektive løsninger med fokus på bærekraft og miljø.

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Vannkunsten boligprosjekt, komplekse takkonstruksjoner i tre
Nyhet

Stolt leverandør av komplekse takkonstruksjoner

Vannkunsten boligprosjekt er et byggeprosjekt med unik arkitektur. Dets takkonstruksjoner krevde skreddersøm og solid kompetanse og erfaring innen konstruksjon og byggeteknikk. ARE Treindustrier er stolte av å få være med å løse disse takkonstruksjonene på oppdrag fra AF-gruppen.

Les mer »
Bjelkelag som etasjeskiller
Fagartikkel

Vindavstivning og forankring i mindre bygg

Med tiden har nye byggetekniske løsninger og krav om tettere bygg og mer isolasjon brakt frem nye produkter. Med dette har også mye av de gamle byggeskikkene forsvunnet, sammen med gode løsninger til avstivning og forankring i mindre bygg. Men det har ikke blitt mindre viktig. Mindre bygg stiller også krav til vindavstivning og forankring og det er viktig at man tenker grundig gjennom hva som skal til for å ivareta konstruksjonens stabilitet.

Les mer »