Fra Jatak til ARE Treindustrier

Marthe Lie - Konsernleder i ARE Treindustrier
Jatak-selskaper under ARE Treindustrier samles under felles profil og merkenavn for å tydeliggjøre et samlet og sterkt kompetansemiljø innen prefabrikkerte trekonstruksjoner. Les mer om endringene her.

y visuell identitet for virksomhetene i ARE Treindustrier

Fra 1.februar samler ARE Treindustrier AS sin virksomhet under en felles profil og merkevare, og går med det fra Jatak til ARE Treindustrier. Endringene blir gjort for å tydeliggjøre en samlet gruppe og et sterkt kompetansemiljø innen industrielt trebyggeri som drar nytte av hverandre på tvers av alle avdelinger i hele selskapet.

ARE Treindustrier AS eies av selskapene Are Brug AS, Jatak Bergen AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS, og det er disse selskapene som nå samles under felles flagg som ARE Treindustrier.

Jatak- Kaupanger, Bergen, Ringsaker og Are Brug bytter navn og logo

Med endringene om en felles merkevare følger også en navnendring for våre avdelinger. Dette har ingen praktisk betydning for kunder. Våre kunder er vårt største fokus. Derfor vil vi fortsette å utvikle og levere mer av det vi kan best; Helhetlige og spesialtilpassede konstruksjoner i tre og mer effektive løsninger på byggeplass. Du møter de samme menneskene når du tar kontakt med oss.

Om ARE Treindustrier

Vi er en partner som gjennom bredt produktsortiment, sterk prosjekteringskompetanse og tett samarbeid med deg utvikler smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser. Slik skaper vi lønnsomhet og konkurransekraft for deg og dine byggeprosjekter. Bygd smart på naturlig vis

Om Jatak-alliansen

ARE Treindustrier er en del av Jatak-alliansen. Jatak-alliansen er en samling av selvstendige og uavhengige bedrifter som utvikler, prosjekterer og produserer konstruksjoner for bygging i tre. Dette bidrar til at du som kvalitetsbevisst kunde skal nyte godt av innovative og effektive løsninger for bygg i tre.

Jatak-alliansen avviklet Januar 2022

I januar 2022 ble det besluttet at Jatak-alliansen skulle avvikles og selskapene som var en del av dette fellesskapet skulle fortsette under egne merkevarer.

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »
Bruk av takstol og gitterdragere i større bygg
Fagartikkel

Bruk av takstoler og gitterdragere i større bygg med brannkrav

Hvordan kan takstoler og gitterdragere brukes i større bygg samtidig som man møter brannkravene? I denne artikkelen gir Hans Martin Andersen, Direktør konstruksjoner og produktutvikling, i ARE Treindustrier deg et innblikk på buntede takstoler og lange spenn.

Les mer »