Bygd smart. På naturlig vis.

Fra Jatak til ARE Treindustrier

Marthe Lie - Konsernleder i ARE Treindustrier
Jatak-selskaper under ARE Treindustrier samles under felles profil og merkenavn for å tydeliggjøre et samlet og sterkt kompetansemiljø innen prefabrikkerte trekonstruksjoner. Les mer om endringene her.

y visuell identitet for virksomhetene i ARE Treindustrier

Fra 1.februar samler ARE Treindustrier AS sin virksomhet under en felles profil og merkevare, og går med det fra Jatak til ARE Treindustrier. Endringene blir gjort for å tydeliggjøre en samlet gruppe og et sterkt kompetansemiljø innen industrielt trebyggeri som drar nytte av hverandre på tvers av alle avdelinger i hele selskapet.

ARE Treindustrier AS eies av selskapene Are Brug AS, Jatak Bergen AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS, og det er disse selskapene som nå samles under felles flagg som ARE Treindustrier.

Jatak- Kaupanger, Bergen, Ringsaker og Are Brug bytter navn og logo

Med endringene om en felles merkevare følger også en navnendring for våre avdelinger. Dette har ingen praktisk betydning for kunder. Våre kunder er vårt største fokus. Derfor vil vi fortsette å utvikle og levere mer av det vi kan best; Helhetlige og spesialtilpassede konstruksjoner i tre og mer effektive løsninger på byggeplass. Du møter de samme menneskene når du tar kontakt med oss.

Om ARE Treindustrier

Vi er en partner som gjennom bredt produktsortiment, sterk prosjekteringskompetanse og tett samarbeid med deg utvikler smidige, trygge og bærekraftige byggeprosesser. Slik skaper vi lønnsomhet og konkurransekraft for deg og dine byggeprosjekter. Bygd smart på naturlig vis

Om Jatak-alliansen

ARE Treindustrier er en del av Jatak-alliansen. Jatak-alliansen er en samling av selvstendige og uavhengige bedrifter som utvikler, prosjekterer og produserer konstruksjoner for bygging i tre. Dette bidrar til at du som kvalitetsbevisst kunde skal nyte godt av innovative og effektive løsninger for bygg i tre.

Jatak-alliansen avviklet Januar 2022

I januar 2022 ble det besluttet at Jatak-alliansen skulle avvikles og selskapene som var en del av dette fellesskapet skulle fortsette under egne merkevarer.

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.