Åpner nytt prosjektkontor som følge av vekst og utvikling

ARE Treindustrier Sarpsborg
Som følge av vekst og utvikling har ARE Treindustrier etablert et nytt prosjektkontor i Sarpsborg. Kontoret er utformet i moderne og naturtro stil med fokus på å tilrettelegge for prosjektavdelingens og våre kunders behov.

ARE Treindustrier har de siste årene opplevd betydelig vekst både i omsetning og i antall ansatte, og er i dag en betydelig arbeidsgiver i Østfold med mer enn 110 arbeidsplasser. Inkluderer vi hele konsernet, teller vi nå over 200 ansatte med en omsetning på 415 MNOK i 2022.

Med økt fokus på klimaavtrykk og bærekraft i bygg- og anleggsbransjen øker også etterspørselen etter virksomhetens tjenester og leveranser. Fra å være en ren takstolprodusent har ARE Treindustrier utviklet seg til å bli en totalleverandør av produkter, tjenester og konsepter for bygg i tre. Våre prefabrikkerte trekonstruksjoner er utviklet for fremtidens byggenæring med fokus på lønnsomme og bærekraftige byggeprosesser. ARE Treindustrier er fra før lokalisert i Askim, Bergen, Kaupanger, Ringsaker, Rygge – og nå også med vårt nyåpnede prosjektkontor i Sarpsborg.

Åpner nytt kontor i Sarpsborg

Historisk har prosjektavdelingen i øst vært lokalisert i nærheten av våre produksjonsanlegg i Askim og Rygge. Med behovet for mer plass og med begrensede utbyggingsmuligheter i Rygge, startet prosessen med å finne nye egnede kontorer. I denne prosessen har det vært viktig for oss å finne lokaler som både passet vår profil og behovene til våre ansatte. Spesielt har lokasjon vært en viktig faktor da en stor andel av våre ansatte bor i Nedre Glomma-regionen, og dette er også et viktig rekrutteringsområde for oss, sier Marthe Lie, Konserndirektør i ARE Treindustrier.

Valget falt på Stjernebygget i Sarpsborg, med kun fem minutter fra E6. Stjernebygget har gjennomgått en totalrenovering etter at det ble kjøpt opp av Vingulmark Eiendom og har blitt et populært næringsbygg med gode fasiliteter. At deler av bygget er bygget i tre er naturligvis et pluss for oss da dette er «vårt materiale», sier Marthe Lie. I tillegg blir vi en del av et fellesskap med dyktige og interessante aktører som blant annet Sweco, Innovasjon Norge, Visavi og Verdi Media, og det blir interessant om vi i fremtiden også kan se synergier som følge av dette, sier Marthe Lie.

Etableringen i Sarpsborg er en utvidelse av vår virksomhet og vil være i tillegg til vår prosjektavdeling i Askim. Høsten 2022 ansetter vi 8 nye salgs- og prosjektingeniører som vil få arbeidssted enten i Askim eller i Sarpsborg.

Signaturlokaler

I 2021 fikk ARE Treindustrier nye merkevareprofil etter å ha operert under merkenavnet Jatak i mange år. Når vi nå tar plass i nye lokaler så har det vært viktig for oss å skape lokaler som reflekterer vår profil og identitet. Både farge- og materialvalg er en kombinasjon av det industrielle og det naturlige med utgangspunkt i skog, tre og natur.

I tillegg har det vært viktig for oss å organisere lokalene utfra hvilke behov prosjektavdelingen og våre kunder har – både i dag og fremover. Planlegging og prosjektering av trekonstruksjoner krever både dyp konsentrasjon og nær dialog med kunde, og vi velger derfor å legge til rette for dette ved å videreføre bruk av cellekontorer. Videre krever prosjektene i økende grad arbeid i team, og vi har derfor etablert flere prosjektrom for effektiv og dynamisk samhandling i bygge- og produktutviklingsprosjekter.

Vi legger også til rette for fleksiplasser for de av våre ansatte som har behov for det, og på denne måten gjør vi også lokalene tilgjengelige for alle våre ansatte på tvers av hele organisasjonen.

Vi er godt fornøyde med utformingen av lokalene våre, og vi gleder oss til å ta imot kunder, samarbeidspartnere, samt nåværende og fremtidige ansatte, sier Marthe Lie.

Marthe Lie, nytt prosjektkontor i Sarpsborg

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »