Gode kollegaer gjør hverdagen som prosjektingeniør litt lettere

Linn Kristin Høidahl - Prosjektingeniør i ARE Treindustrier
Linn Kristin Høidahl har Bachelor i ingeniørfag, bygg, fra Høgskolen i Østfold. Da Linn begynte i ARE kom hun fra en stilling som prosjektingeniør i AF-gruppen, og hadde søkt seg til ARE fordi hun ønsket å jobbe med konstruksjonsteknikk og trekonstruksjoner. Nå har hun jobbet hos oss i tre år som prosjektingeniør, og foruten å jobbe med spennende byggeprosjekter og kunder hver eneste dag, så er de gode kollegaene som er det beste med å jobbe i ARE.

Hvorfor valgte du ingeniørstudier og bygg?

Da Linn skulle velge studieretning var hun usikker på hva hun skulle velge, men hun likte realfag veldig godt. At det ble bygg er litt tilfeldig, men etter å ha vurdert ulike studieretninger valgte hun ingeniørstudier og bygg. «Kombinasjonen realfag og det å kunne jobbe med mye forskjellige føltes perfekt og bygg virket mest interessant. I ettertid har Linn erfart at dette stemte godt.

Hverdagen som prosjektingeniør

I ARE har Linn en egen portefølje med byggeprosjekter hvor hun både tegner og prosjekterer, samt følger leveransen fra produksjon til leveranse på byggeplass. Med stor variasjon i bygg og kundebehov, blir også dagene varierte. Noe Linn setter stor pris på, og etter 2 1/2 år i ARE har Linn fått mange ulike bygg på CV’en sin.

«Jeg liker godt å prosjektere utfordrende bygg som krever at jeg tenker utenfor boksen». Linn Kristin Høidahl

Kollegaene i ARE er det beste med jobben min

Til tross for en variert og spennende arbeidshverdag, er det altså kollegaene som er det beste med jobben i ARE. Gode kollegaer gjør arbeidsdagen litt lettere. Jeg kan dele jobbens gleder og utfordringer med dem, og vi hjelper hverandre med å få til de beste løsningene for våre kunder, sier Linn.

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Johnny Tverberg foran låven som en gang var takstolproduksjonen til Kaupanger Tre.
Nyhet

ARE Treindustrier Kaupanger 40 år

Odd Tufte og Johnny Tverberg, to uredde og driftige tømrere, startet i 1983 opp produksjon av takstoler under navnet Kaupanger Tre A/S på en låve. 40 år har gått og takstolprodusenten har blitt til en totalleverandør trekonstruksjoner. Her er historien om reisen, fra låven til en skikkelig fabrikk, og fra Kaupanger Tre til ARE Treindustrier Kaupanger. Med en snartur innom Hollywood.

Les mer »
løft av prefabrikkert element
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede, og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »