Bygd smart. På naturlig vis.

ARE Treindustrier styrker sin satsing på bærekraft og produksjon

Gunhild Furu, Direktør for innkjøp og bærekraft i ARE Treindustrier
Gunhild Furu tiltrer i nyopprettet stilling som Direktør for Innkjøp og Bærekraft i ARE Treindustrier fra 1. januar 2023. Gunhild kommer fra stillingen som Produksjonsdirektør i ARE, og virksomheten søker nå hennes etterfølger.

«Jeg er glad for å meddele at Gunhild har takket ja til rollen som Direktør for Innkjøp og Bærekraft i ARE Treindustrier», sier konsernleder Marthe Lie. «Gunhilds spisskompetanse på de relevante fagområdene, kombinert med hennes brede forståelse av ARE og vår verdikjede, vil tilføre virksomheten stor verdi. Bærekraft er en viktig og integrert del av vår strategi og virksomhet, og Gunhild vil i sin nye rolle utvikle bærekraftarbeidet i ARE, og være en viktig støttespiller for verdikjeden.»

«Jeg har jobbet med bærekraft i ARE de siste årene på prosjektbasis, og er nå glad for å kunne ha et mer dedikert fokus på og utvikle bærekraftarbeidet hos oss. Byggebransjen står ovenfor en stor utfordring for å nå FN’s bærekraftmål. Jeg tror en del av løsningen er samarbeid på tvers av verdikjeden inkludert involvering av leverandører slik at vi i felleskap kan oppnå bedre bærekraftige løsninger, sier Gunhild Furu.»

Vi tilbyr prefabrikkerte løsninger i tre og det bidrar mer bærekraftige byggeprosesser. Et viktig fokus for oss fremover er videreutvikling av en mer bærekraftig produksjon.

Nå søker vi Gunhilds etterfølger og ser etter Fabrikksjef for våre produksjonsanlegg i Øst. Stillingen innebærer et totalansvar og felles ledelse for drift og utvikling i produksjonsanleggene på Østlandet, henholdsvis Askim, Rygge og Ringsaker.

«Vi søker en tydelig og handlekraftig leder med omsorg og interesse for sine ansatte, til å lede og utvikle våre produksjonsanlegg på Østlandet» sier Marthe Lie. «Dette er en meget viktig ansettelse for ARE, og vedkommende vil få en sentral rolle i dagens og fremtidens ARE Treindustrier».

Om ARE Treindustrier

ARE Treindustrier er en ledende totalleverandør av trekonstruksjoner til den norske byggenæringen. Via våre kontorer i Askim, Bergen, Kaupanger, Rygge, Ringsaker og Sarpsborg betjener vi våre kunder med rådgivning, prosjektering og produksjon av prefabrikkerte løsninger i tre til små og store prosjekter. Vår produksjon består blant annet av takstoler, bjelkelag og hulldekker, precut og elementer av høy kvalitet. Selskapet teller i dag over 200 ansatte og omsetter for om lag 400 MNOK.

Som ansatt i ARE Treindustrier blir du en del av et felleskap med store ambisjoner. Vi er et raskt konsern med korte beslutningsveier og god omstillingsevne. Vi har beina på jorda – samtidig som vi våger å hoppe høyt! Våre verdier Hel ved, Utvikling, Samspill og Engasjement står sterkt i ARE Treindustrier og er en del av vår identitet og vår bedriftsstrategi. Vi setter utvikling av våre ansatte høyt, og oppfordrer og legger til rette for kompetanseutvikling. Vi jobber sammen for å levere de beste løsningene for våre kunder.

 

Bilder

Vil du vite mer?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

Kanskje du også er interessert i...

Løft av veggelement
Nyhet

Snudde krevende markedssituasjon til nye markedsmuligheter

Med støtte fra Innovasjon Norge gjennomførte ARE Treindustrier prosjekt «Kompetanseløft» i perioden 2020-2022. Prosjektet hadde som formål å styrke kompetanse på tvers av hele vår verdikjede og sørge for å forbedre vår leveranse ut i markedet. Nå er prosjektet avsluttet og vi er godt fornøyd med resultatene.

Les mer »
Europris Råde med bunta takstoler fra ARE Treindustrier
Fagartikkel

Bruk av takstoler og gitterdragere i større bygg med brannkrav

Hvordan kan takstoler og gitterdragere brukes i større bygg samtidig som man møter brannkravene? I denne artikkelen gir Hans Martin Andersen, Direktør konstruksjoner og produktutvikling, i ARE Treindustrier deg et innblikk på buntede takstoler og lange spenn.

Les mer »